Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Sådan kan du støtte

Tusind tak for din interesse for at hjælpe forældreløse og udsatte børn. Vores arbejde ville ikke være muligt uden mennesker som dig ❤

Du kan støtte på forskellige måder – find den form, der passer bedst til dig, her.

Sådan kan du også støtte vores arbejde med udsatte og forældreløse børn

Sådan indbetaler du bidrag indsamlet på en SKOLE
Læs hvordan du gør her
Om SOS Børnebyerne

Hos SOS Børnebyerne fokusere vi på at hjælpe verdens mest udsatte børn. SOS Børnebyerne arbejder dog også forebyggende med at styrke og støtte udsatte familier. SOS Børnebyerne er en af verdens største private humanitære børneorganisationer og arbejder i mere end 130 lande.

Hjælp børn i fattigdom - Støt et barn ved at give et bidrag, eller blive fadder

Støt børn - hvordan?

Her på siden finder du flere forskellige måder du kan støtte på. Fælles for dem alle er at, lige meget hvilken du vælger, er du med til at give et barn en tryg opvækst i en SOS-børneby. Med din hjælp kan vi give nogle af verdens mest udsatte børn en ny familie, en uddannelse og en fremtid. Støt udsatte børn, via SOS-Børnebyerne. Hjælp et barn, giv et bidrag i dag.

Hvad er et fadderbarn?

Kært barn har mange navne, og det har de forskellige støttemuligheder hos danske og internationale støtteorganisationer også. Det kan derfor være svart af find rundt i. På følgende link kan du læse mere om det at blive fadder hos SOS-Børnebyerne:

Læs mere: fadderbarn eller sponsorbarn?