Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Sådan kan du støtte

Tusind tak for din interesse for at hjælpe forældreløse og udsatte børn. Vores arbejde ville ikke være muligt uden mennesker som dig ❤

Om SOS Børnebyerne

Hos SOS Børnebyerne fokuserer vi på at hjælpe verdens mest udsatte børn. SOS Børnebyerne arbejder dog også forebyggende med at styrke og støtte udsatte familier. SOS Børnebyerne er en af verdens største private humanitære børneorganisationer og arbejder i mere end 130 lande.

Hjælp børn i fattigdom - Støt et barn ved at give et bidrag, eller blive fadder

Støt børn - hvordan?

Her på siden finder du flere forskellige måder, du kan støtte på. Fælles for dem alle er, at lige meget hvilken du vælger, er du med til at give et barn en tryg opvækst i en SOS-børneby. Med din hjælp kan vi give nogle af verdens mest udsatte børn en ny familie, en uddannelse og en fremtid. Støt udsatte børn, via SOS-Børnebyerne. Hjælp et barn, giv et bidrag i dag.

Hvad er et fadderbarn?

Et fadderbarn og et fadderskab for en børneby er en langsigtet måde at hjælpe på, og som fadder hjælper du både børn i børnebyerne samt i lokalsamfundet.

Du giver børn et trygt sted at vokse op med kærlighed, tillid og muligheder, som børnene ellers ikke ville have haft.

Kært barn har mange navne, og det har de forskellige støttemuligheder hos danske og internationale støtteorganisationer også (f.eks. sponsorbarn, fadderbarn mv.). Det kan derfor være svært at finde rundt i. Hos SOS børnebyerne kan du bliver fadder for et barn eller en børneby - men der er mange måder at støtte på.

Her kan du læse mere om de forskellige måder at støtte SOS Børnebyerne