Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Bliv frivillig

Det er meget forskelligt, hvor meget tid folk har til at være SOS-frivillig. Derfor er der også forskellige måder, du kan engagere dig i SOS Børnebyernes arbejde på. Kontorfrivillig, eventfrivillig, frivillig i en lokalgruppe eller indsamlingsarrangør? Mulighederne er mange for dig, der gerne vil lave frivilligt arbejde og støtte en god sag med din tid og dine kompetencer.

Lokalgruppe

Engager dig lokalt og gør en forskel for forældreløse og udsatte børn. Som frivillig i en lokalgruppe bliver du en del af et engageret fællesskab, hvor din indsats bliver til en ny start på livet for verdens udsatte børn.

Læs mere

Eventfrivillig

Giv en hånd med til events og gør en forskel for verdens forældreløse og udsatte børn – samtidig med du har det sjovt. Som eventfrivillig bliver du en del af et stort frivillignetværk.

Læs mere

Lav din egen aktivitet

Har du også lyst til at samle ind til verdens forældreløse børn, og har du måske allerede en idé? Det er let at komme i gang. Du bestemmer selv, hvad du vil lave.

Læs mere

Kontorfrivillig

Bliv en del af et engageret hold på SOS-kontoret i København, hvor frivillige hver dag yder en stor indsats og gør lige netop det, som de er bedst til.

Læs mere

Bliv frivillig foredragsholder

Få et meningsfuldt frivilligt arbejde og giv skolebørn globalt udsyn. Som foredragsholder i SOS Børnebyerne holder du foredrag på landets folkeskoler, hvor du fortæller om børn og skolegang i verdens fattigste lande. 

Læs mere

Nanna er tredje generationsfrivillig

Nanna Bach Munkholm er 23 år og har imponerende 23 års anciennitet hos SOS Børnebyerne. Hun er tredje generationsfrivillig i familien og har, længere end hun selv kan huske, været med mormor og mor til julemarkeder, indsamlinger og frivilligseminarer i SOS Børnebyerne-regi.

Læs mere