Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Bliv fadder fordi:

Alt for mange børn i verden er lige nu helt alene. Uden mor og uden far. Uden omsorg og uden kærlighed. Hver eneste dag er sygdom, fattigdom, krig eller tragiske ulykker årsag til, at børn mister deres forældre.

Støt børn der har brug for det

Hver eneste dag er sygdom, fattigdom eller tragiske ulykker årsag til, at børn mister deres forældre. Men heldigvis kan vi sammen gøre noget for at hjælpe.
Som SOS-fadder giver du hver måned et bidrag til, at forældreløse og udsatte børn kan få en tryg opvækst i en SOS-børneby. Med din hjælp får de mest udsatte børn en ny familie, en uddannelse og en fremtid.

Støt børn i dag - bliv fadder ❤️

Hjælp udsatte eller forældreløse børn

For et barn, der har haft en svær start på livet, er behovet for en tryg barndom enormt. Som SOS-fadder giver du ikke blot forældreløse eller udsatte børn et trygt hjem i en børneby, men også muligheden for at genvinde tilliden til voksne og verden omkring dem.

Hvordan bliver man fadder?

Som SOS-fadder hjælper du forældreløse eller udsatte børn til et nyt liv og en tryg barndom i en SOS-børneby. Her får børnene en familie og et trygt og kærligt hjem. Din hjælp sikrer også børnene en uddannelse og dermed en vej ud af fattigdommen.

  • Du hjælper forældreløse og udsatte børn.
  • Du giver børnene en tryg opvækst og en god fremtid.
  • Du følger børnene gennem løbende rapporter.

Hjælp børnene i dag - bliv fadder.

Hvad er et fadderbarn?

Et fadderbarn og et fadderskab for en børneby er en langsigtet måde at hjælpe på, og som fadder hjælper du både børn i børnebyerne samt i lokalsamfundet.
Du giver børn et trygt sted at vokse op med kærlighed, tillid og muligheder, som børnene ellers ikke ville have haft.