Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Giv udsatte børn en bedre fremtid
Vælg støttebeløb
5.000 kr.
15.000 kr.
25.000 kr.

Alt for mange børn i verden er lige nu helt alene. Uden mor og uden far. Uden omsorg og uden kærlighed. Men heldigvis kan vi gøre noget sammen for at hjælpe! Som virksomhedsfadder tager din virksomhed ansvar for at sikre verdens mest udsatte børn en lysere fremtid. Og I kan støtte med et fast årligt bidrag på helt ned til 14 kroner om dagen.  

 

Som virksomhedsfadder er din virksomhed ikke alene med til at ændre fremtidsudsigterne for det enkelte barn – I er også med til at skabe vedvarende social og økonomisk udvikling i tusindvis af lokalsamfund verden overSamtidig skaber fællesskab og stolthed blandt medarbejderne jeres virksomhed 

 

Som virksomhedsfadder kan Ifølge med i den positive forandring, I gør for udsatte og forældreløse børn. I modtager nemlig en kommunikationspakke medStøttelogo, elektronisk diplom, ideer til involvering af jeres medarbejdere i virksomhedsfadderskabet, en beretning om den forskel jeres virksomhed bidrager til samt en kort præsentation af SOS Børnebyerne. Derudover takker vi jeres virksomhed på SOS Børnebyerne hjemmeside og I modtager fire årlige udgivelser af magasinet SOS Børneliv. 

 

Husk! Et virksomhedsfadderskab er fuldt ud fradragsberettiget som markedsføringsudgift. Det betyder, at det valgte støttebeløb pålægges moms og at I derfor kan trække det fulde bidrag fra i skat.

Gode grunde til at blive virksomhedsfadder
En værdifuld investering
Bliv virksomhedsfadder
Gør en forskel sammen med andre

R&M-EL i Vanløse samarbejder med SOS Børnebyerne som virksomhedsfadder for at give udsatte børn og unge en bedre fremtid, fordi de "er den grobund, som skal danne verden," mener direktør Stig Elmvang. Og fordi virksomheder ifølge direktøren ”skal tage et ansvar”.

LAMBERTHs Forlag i Espergærde, som ejes af ægteparret Torben og Lena Lamberth, har valgt at støtte SOS Børnebyernes arbejde for udsatte børn, da det er ”dejligt at gøre en forskel”. Som børnebogsproducent mener de desuden, at det er oplagt at støtte udsatte og forældreløse børn, når der er overskud til det.

Vær med til at sikre verdens mest udsatte børn en bedre fremtid

Bliv Virksomhedsfadder
Virksomhedsfadder
Sådan kan din virksomhed også hjælpe

Har du spørgsmål?

Andreas Honoré, Corporate Relations Manager