Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Giv udsatte børn en bedre fremtid
Vælg støttebeløb
5.000 kr.
15.000 kr.
25.000 kr.

Som virksomhedsfadder tager din virksomhed ansvar for at sikre verdens mest udsatte børn en lysere fremtid i samarbejde med SOS Børnebyerne fra ned til 14 kr. om dagen.

Sammen ændrer vi ikke alene fremtidsudsigterne for det enkelte barn – vi skaber også vedvarende social og økonomisk udvikling i tusindvis af lokalsamfund verden over i de mere end 130 lande, hvor SOS Børnebyerne arbejder.

Et virksomhedsfadderskab er samtidig et positivt aftryk i verden, som skaber engagement, stolthed og fællesskab i din virksomhed, og vi sikrer, at I kan følge med i vores fælles resultater og den positive forandring, vi skaber sammen.

Og husk, at din virksomhed kan trække det meste fra i skat, bortset fra glæden ved at hjælpe.

Gode grunde til at blive virksomhedsfadder
En værdifuld investering
Bliv virksomhedsfadder
Gør en forskel sammen med andre

R&M-EL i Vanløse samarbejder med SOS Børnebyerne som virksomhedsfadder for at give udsatte børn og unge en bedre fremtid, fordi de "er den grobund, som skal danne verden," mener direktør Stig Elmvang. Og fordi virksomheder ifølge direktøren ”skal tage et ansvar”.

LAMBERTHs Forlag i Espergærde, som ejes af ægteparret Torben og Lena Lamberth, har valgt at støtte SOS Børnebyernes arbejde for udsatte børn, da det er ”dejligt at gøre en forskel”. Som børnebogsproducent mener de desuden, at det er oplagt at støtte udsatte og forældreløse børn, når der er overskud til det.

Vær med til at sikre verdens mest udsatte børn en bedre fremtid

Bliv Virksomhedsfadder
Virksomhedsfadder
Sådan kan din virksomhed også hjælpe

Har du spørgsmål?

Agnethe Aaby Sørensen (På barselorlov), Donor Service Koordinator