Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Skolematerialer og undervisningsforløb

Her på siden finder du en oversigt over vores gratis undervisningsmaterialer og -forløb. Alle forløb og materialer er tilpasset specifikke klassetrin, så elever i alle aldre kan være med på den lærerige rejse. Både undervisningsmaterialer og -forløb indeholder lærervejledning, spændende baggrundsmateriale og opgaver til eleverne.

"Du har ret"

"Drøm med verdens børn"

"Lav en podcast om børns ret"

Downloads

Forløb om Etiopien

Etiopien har gennem de seneste år oplevet høj vækst, og er en af de hurtigst voksende økonomier i Afrika. Men på trods af den økonomiske frem- gang, er landet stadig blandt verdens fattigste, og alt for mange børn lever under trange kår. Emnet sættes i spil i alt fra familieliv, mad og klima til ungdomsliv.

I formålsparagraffen i folkeskoleloven står der blandt andet, at eleverne skal få en forståelse for andre lande og kulturer. I SOS Børnebyerne ønsker vi med dette forløb at være med til at give et indblik i, hvordan børn lever i Etiopien.

Forløbene lever op til Fælles Mål, og længden på forløbene varierer fra seks til ni lektioner.

Vi har samlet baggrundsviden om Etiopien i et faktahæfte. Du kan bruge faktahæftet på alle klassetrinene: Download faktahæfte

 

Klik på de enkelte forløb her under for at downloade materialet:

Gratis undervisningsforløb og materialer

Materiale og forløb på SOS Børnebyerne er gratis, for alle klassetrin. Hvert forløb indeholder lærevejledning, skolematerialer (baggrundsviden, video og billeder), samt opgaver til eleverne.

Emneord for denne side:
Gratis forløb og opgaver for børn og skoler
Børn i andre lande undervisningsmateriale
Dansk undervisningsmateriale gratis

Har du spørgsmål?

Charlotte Henriques, Skoleansvarlig