Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Sådan samler I ind

Det er nemt og sikkert at starte en indsamling på klassen i forbindelse med omvendt Julekalender. Læs her, hvordan I nemt kan samle ind i klassen.

Mere om indsamling

Online indsamling

Rigtig mange lærere og forældre efterlyser en nemmere måde at indsamle penge på, da flere oplever besvær med at modtage, opbevare og aflevere kontanter i banken. Den digitale indsamling er nemt for alle, og så er det billigere for SOS Børnebyerne, så flere af pengene går direkte til børnene.

For lærere: Sådan bruger du online indsamling

Når vi nærmer os december, modtager læreren, der har tilmeldt sig, et link til en onlineindsamlingsside, hvor der kan oprettes en indsamlingsside til klassen.

Forældre, bedsteforældre og naboer kan derefter i hele julemåneden overføre et bidrag for en god gerning til klassens indsamling. Klassen kan også selv overføre penge til indsamlingen, hvis klassen for eksempel har solgt juledekorationer eller brunkager.

I får jeres egen indsamlingsside, hvor I hele tiden kan følge med i, hvor meget I har samlet ind. Indbetalere vælger selv beløb, og man kan vælge at donere anonymt. Donationerne bliver automatisk indbetalt til SOS Børnebyerne.

Følg instruktionerne på siden eller download vores udførlige guide, som der er link til på siden.

Kontant indsamling

Nogle klasser synes, det er sjovt at samle ind i en indsamlingsbøtte, da det gør indsamlingen mere konkret. Gennem december samler i løbende ind i indsamlingsbøtten, og når indsamlingen er slut, kan du gå i banken og åbne bøtten der.

Sådan indbetaler du let pengene

Sådan indbetaler du med indsamlingsbøtte

Hvis I har samlet ind kontant, kan I indbetale klassens samlede beløb på MobilePay, men I kan også overføre beløbet til vores konto via netbank eller gå i banken. Går du i banken, skal du gå i Danske Bank for at overføre pengene gebyrfrit.

HUSK at skrive dit fulde navn, skolens navn og klasse på overførslen. Gælder både ved overførsler til bank og MobilePay.

MobilePay:

46622

Bankoverførsel:

DANSKE BANK

Reg: 4183

Konto: 10096316

Hvis du åbner indsamlingsbøtten derhjemme og overfører pengene via din egen netbank eller MobilePay, så kræver indsamlingsloven, at der skal være minimum to personer til stede, når bøtten åbnes.

NB! Samler klassen ind digitalt, skal du indbetale pengene på klassens digitale indsamlingsside og ikke via MobilePay-nummeret her.

Sådan indbetaler du med Mobilpay Box

Dette er en super smart løsning for klasser, der ønsker at samle ind kontantløst fx ved salg af kage til forældrearrangement. Alle med MobilePay kan indbetale til en Box, og det smarte er, at indbetalingerne ikke bliver blandet sammen med din privatøkonomi.

Du finder ”Box” i menuen i din MobilePay-app. Du kan oprette op til tre MobilePay Box, og med hver Box kan du modtage op til 15.000 kr. årligt.

Hvad koster Mobilpay Box
Det koster ikke noget at oprette en MobilePay Box - ligesom de første 999 kr., du modtager, er helt gratis. Herefter koster MobilePay Box 15 kr. for hver tusinde kroner, der samlet bliver indbetalt til en Box. Beløbet bliver automatisk trukket fra den samlede sum i en Box.

Nemt at indbetale til en Box
Hver Box har sit eget ID, som alle med MobilePay kan indbetale til. Du kan dele et Box-link, fx på sms, e-mail eller i en chat, som leder direkte til indbetalingen.

Nemt at få pengene ud
Det er kun dig som kassemester, der kan få pengene ud fra jeres MobilePay Box. Så når indsamlingen er ovre kan du:

- Overføre dem direkte til SOS Børnebyernes konto

- Overføre pengene til SOS Børnebyernes MobilePay nummer

Se mere om overførsel af indsamlede midler ovenfor.

Læs mere om Box: https://www.mobilepay.dk/privat/mobilepay-box

Børn hjælper børn

Gennem december modtager du tips til gode gerninger, der kan bruges til klassens indsamling. De indsamlede midler går til at sikre forældreløse og udsatte en bedre fremtid.

Har du spørgsmål?

Omvendt Julekalender, Iben Stjerne Christensen, projektleder