Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Sådan samler I ind

Det er nemt og sikkert at starte en indsamling i klassen i forbindelse med Omvendt Julekalender, uanset om I samler ind kontant, digitalt eller via MobilePay. Læs her, hvordan I nemt kan samle ind i klassen.

Tre nemme måder at samle ind på

MobilePay

MobilePay
Omvendt Julekalender har følgende indbetalingsnummer:
46622

MobilePay Box
Alle med MobilePay kan indbetale til en Box, og indbetalingerne bliver ikke blandet sammen med din privatøkonomi.

Du finder ”Box” i menuen i din MobilePay-app. Du kan oprette op til tre MobilePay Box, og med hver Box kan du modtage op til 30.000 kr. årligt.

Hvad koster MobilePay Box?
Det koster ikke noget at oprette en MobilePay Box - ligesom de første 999 kr., du modtager, er helt gratis. Herefter koster MobilePay Box 15 kr. for hver tusinde kroner, der samlet bliver indbetalt til en Box. Beløbet bliver automatisk trukket fra den samlede sum i en Box.

Nemt at indbetale til en Box
Hver Box har sit eget ID, som alle med MobilePay kan indbetale til. Du kan dele et Box-link, fx på sms, e-mail eller i en chat, som leder direkte til indbetalingen.

Nemt at få pengene ud
Det er kun dig som kassemester, der kan få pengene ud fra jeres MobilePay Box. Så når indsamlingen er ovre kan du:
- Udbetale dem direkte til SOS Børnebyernes konto
- Overføre pengene til SOS Børnebyernes MobilePay nummer

Læs mere om Box

Online indsamling

DET ER ENDNU IKKE MULIGT AT OPRETTE EN DIGITAL INDSAMLING TIL OMVENDT JULEKALENDER

I kan vælge at indsamle digitalt. På den måde slipper du for at opbevare penge og aflevere kontanter i banken, og I kommer uden om problemet med, at mange ikke har kontanter.

Her kan I se en kort videoguide til, hvordan man opretter en digital indsamling

Herefter får du tilsendt et link til en digital indsamlingsbøtte. Det link kan I maile direkte videre til forældre, bedsteforældre og venner – og dele på sociale medier.

Jeres donationer bliver automatisk indbetalt til SOS Børnebyerne
I får jeres egen indsamlingsside, hvor I hele tiden kan følge med i, hvor meget I har samlet ind. Man kan vælge at donere anonymt. Alle de penge, der bliver doneret til jeres online indsamling, lander direkte hos SOS Børnebyerne. Herfra kan de hurtigst muligt komme ud og gøre gavn for børnene, og I slipper for en tur i banken.

Opret en indsamling her

Kontant indsamling

Nogle klasser synes, det er sjovt at samle ind i en indsamlingsbøtte, da det gør indsamlingen mere konkret. Du bestiller en indsamlingsbøtte, når du melder dig til Omvendt Julekalender. Fik du ikke bestilt en ved tilmelding, kan du skrive til omvendt@sosbornebyerne.dk.

Hvis I har samlet ind kontant, kan I indbetale klassens samlede beløb på MobilePay, men I kan også overføre beløbet til vores konto via netbank eller gå i banken. Går du i banken, skal du gå i Danske Bank for at overføre pengene gebyrfrit. Husk på forhånd at tjekke, at banken tager imod kontanter.

HUSK at skrive dit fulde navn, skolens navn og klasse på overførslen. Gælder både ved overførsler til bank og MobilePay.

MobilePay: 46622

Bankoverførsel:

DANSKE BANK

Reg: 4183

Konto: 10096316


Hvis du benytter Danske Bank kan du overføre pengene gebyrfrit. Hvis du åbner indsamlingsbøtten derhjemme og overfører pengene via netbank eller MobilePay, så kræver indsamlingsloven, at der skal være minimum to personer til stede, når bøtten åbnes.

Børn hjælper børn

Gennem december modtager du tips til gode gerninger, der kan bruges til klassens indsamling. De indsamlede midler går til at sikre forældreløse og udsatte børn skolegang, omsorg og en bedre fremtid.

Har du spørgsmål?

Omvendt Julekalender, Iben Stjerne Christensen, projektleder