Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Omvendt Julekalender for hele familien

Som forældre kan du bakke op om dit barns klasses deltagelse i Omvendt Julekalender på mange måder. Undervisningsmaterialet åbner op for samtaler for hele familien, og der er også opgaver til weekenden.

Tænd et lys i et barns liv

Alt for mange børn i verden er lige nu helt alene. Hver eneste dag er sygdom, fattigdom eller tragiske ulykker årsag til, at børn mister deres forældre.

Som SOS-fadder giver du hver måned et bidrag til, at et forældreløst eller udsat barn kan få en tryg opvækst i en SOS-børneby med en ny familie, en uddannelse og en fremtid.

FAQ

For forældre

Sådan indbetaler du til den digitale indsamling

Hvis du er forælder og gerne vil give et bidrag til dit barns klasses digitale indsamling, kan du, når vi nærmer os 1. december, finde dit barns indsamling på siden: omvendt.sosbornebyerne.dk

Når du har fundet dit barns skole og klassens indsamling, skal du blot følge instruktionerne på siden. Dit bidrag vil blive synligt på klassens side, men du kan selv vælge, om du vil tilføje en besked og/eller vælge at fremstå som anonym indbetaler.

NB! Vær opmærksom på, om det er den rigtige skole og den rigtige klasse, du indbetaler pengene til. Vi har ikke mulighed for at flytte en indbetaling fra en indsamling til en anden.

Verden i børnehøjde

Med film og opgaver om børn i andre lande lærer Omvendt Julekalender danske børn at vende blikket ud i verden.

Hele familien kan bakke op om Omvendt Julekalender med særlige aktiviteter til weekenden.

Har du spørgsmål?

Omvendt Julekalender, Iben Stjerne Christensen, projektleder