Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Aktiviteter

Her kan du få masser af inspiration til sjove og lærerige aktiviteter for alle klassetrin. I kan fx rykke undervisningen ud i det fri med naturbingo eller samle pant i naturen og både gøre noget godt for klimaet og verdens udsatte børn på en og samme tid. I kan også lave sjove sokkedyr, arrangere en hyggelig madaften eller sælge jeres gamle legetøj.

Klik på de forskellige billeder nedenfor, og bliv inspireret til sjove aktiviteter:

skoleindsamling

Tre nemme måder at samle ind

Det er nemt for skoler at samle ind til SOS Børnebyerne, uanset om I samler ind kontant, online eller via MobilePay. Her er en guide til de forskellige indsamlingsmuligheder:

MobilePay

I kan vælge at samle ind via MobilePay.

Skoleindsamling generelt: 44 13 68

Omvendt Julekalender: 46 622

Skriv skolens navn i kommentarfeltet, når du overfører.

Indbetalinger via MobilePay er anonyme, så hvis I gerne vil have et fint takkebrev, diplomer og medaljer, så send en mail til skole@sosbornebyerne.dk med navn på skolen og klassen samt det indsamlede beløb, så sender vi en takkepakke afsted til jer.

MobilePay Box
I kan også bruge MobilePay Box. Du finder ”Box” i menuen i din MobilePay-app. Det er en super smart løsning, der giver jer en oversigt over alle beløb, så I ved, hvor meget I samlet set har samlet ind. Og så bliver indbetalingerne ikke blandet sammen med din privatøkonomi.

Det koster ikke noget at oprette en MobilePay Box – ligesom de første 999 kr., du modtager, er helt gratis. Herefter koster MobilePay Box 15 kr. for hver tusinde kroner, der samlet bliver indbetalt til en Box. Beløbet bliver automatisk trukket fra den samlede sum i en Box.

Nemt at indbetale til en Box og få pengene ud
Hver Box har sit eget ID, som alle med MobilePay kan indbetale til. Det er kun dig som kassemester, der kan få pengene ud fra jeres MobilePay Box. Så når indsamlingen er ovre, kan du overføre pengene til SOS Børnebyernes MobilePay nummer.

Online indsamling

I kan også vælge at indsamle digitalt. På den måde slipper du for at opbevare penge og aflevere kontanter i banken, og I kommer uden om problemet med, at mange ikke har kontanter. Det er ganske let at oprette en online indsamling. Du får tilsendt et link til en digital indsamlingsbøtte. Det kan I maile direkte videre til forældre, bedsteforældre og venner – og dele på sociale medier.

Jeres donationer bliver automatisk indbetalt til SOS Børnebyerne
I får jeres egen indsamlingsside, hvor I hele tiden kan følge med i, hvor meget I har samlet ind. Man kan vælge at donere anonymt. Alle de penge, der bliver doneret til jeres online indsamling, lander direkte hos SOS Børnebyerne. Herfra kan de hurtigst muligt komme ud og gøre gavn for børnene, og I slipper for en tur i banken.

Opret en online indsamling

Indsamlingsbøtter

I kan samle ind kontant og få tilsendt en indsamlingsbøtte. Send en mail med det antal bøtter, I ønsker.

Efterfølgende kan du gå i banken og åbne bøtten der. Hvis du benytter Danske Bank kan du overføre pengene gebyrfrit. Hvis du åbner indsamlingsbøtten derhjemme og overfører pengene via netbank eller MobilePay, så kræver indsamlingsloven, at der skal være minimum to personer til stede, når bøtten åbnes.

Vil din skole hjælpe et udsat barn?

Med et fadderskab får I et konkret og synligt bevis for, at jeres støtte når frem og gør en forskel for børn.

Sæt globalt udsyn på skoleskemaet og tilmeld jer som skolefaddere i dag ❤️

Efter endt indsamling
Her kan I finde diplomer, medaljer og læse om, hvor langt vi kommer for de penge, som I har samlet ind.
Læs mere

Har du spørgsmål?

Charlotte Henriques, Senior Child- and Youth Engagement Manager