Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Billeder og video

Nedenfor kan du downloade billeder og videoer fra eksempelvis Etiopien, Laos og Cambodja, som I kan bruge til inspiration, undervisning og aktiviteter på skolen.

Her kan du downloade billeder

Hør Den Grønne Friskoles støttesang til SOS Børnebyerne og pigerne i Etiopien

Børnene på Den Grønne Friskole i København har været igennem et otte ugers projektforløb med fokus på at få flere piger i skole i Etiopien. Projektforløbet blev skudt i gang med et besøg af to foredragsholdere fra SOS Børnebyerne, der fortalte eleverne om pigers vilkår i Etiopien. Efterfølgende kom børnene med mange gode ideer til at sætte fokus på pigers manglende skolegang i Etiopien og på at samle penge ind til SOS Børnebyerne – blandt andet denne her super gode støttesang.

Sådan arbejder SOS Børnebyerne med uddannelse i Østafrika

SOS Børnebyernes uddannelsesindsats kaldes Educare, fordi omsorg og forældreopbakning til børns uddannelse er en forudsætning for, at børnene kommer i skole. Det er også en forudsætning, at skolen kan levere undervisning af en tilstrækkelig kvalitet, og at myndighederne lever op til deres ansvar for at sikre lige adgang til uddannelse for alle. Videoen her forklarer, hvordan Educare foregår i praksis i Østafrika.

Her kan du se videoer

Har du spørgsmål?

Charlotte Henriques, Senior Community Engagement Manager