Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Hvad skal du søndag den 6. maj?

Bliv indsamler ved SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 6. maj. Vi samler ind for at give udsatte og forældreløse børn en tryg og kærlig barndom. Bliv indsamler og hjælp børn, der ellers ville stå helt alene.

Intet barn skal stå alene

Verden over har forældreløse og udsatte børn ikke nogen at komme hjem til. De er helt alene i verden. Uden et hjem. Uden kærlighed.

1 ud af 10 børn på verdensplan har ikke nogen til at passe på sig.

Hver dag mister børn over hele verden deres forældre på grund af krig, katastrofer eller fattigdom. På verdensplan vokser millioner af børn op uden forældre, der samler dem op, når de falder.

Søndag d. 6. maj samler vi ind, så flere børn vokser op med en mor. Bidrag fra landsindsamlingen går til SOS Børnebyernes arbejde for at sikre børn en tryg barndom i en kærlig familie. Det kan være et forældreløst barn, der får en ny SOS-mor i en børneby, men det kan også være støtte til en udsat familie, så fattigdom ikke splitter familien ad og børnene står alene tilbage.

 

Meld dig som indsamler her

 

Læs mere om indsamlingen og få svar på dine spørgsmål

Tavi fik et nyt liv med mor og søskende

Tavi var kun seks år, da han blev forældreløs. Heldigvis fik han et nyt hjem i en børneby, og nu er han selv med til at hjælpe de nye børn med at føle sig hjemme, når de kommer til børnebyen. Du kan tilmelde dig som indsamler og være med til at gøre en forskel for et barn som Tavi. Søndag d. 6. maj samler SOS Børnebyerne samler ind for at give flere børn en tryg barndom i en kærlig familie.