Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

LANDSINDSAMLING - GIV EN MOR PÅ MORS DAG

Støt nu og giv forældreløse og udsatte børn en fremtid

Under overskriften ’Giv en mor på mors dag’ gik mange fantastiske frivillige indsamlere over hele landet søndag den 9. maj på gaden for at give flere børn et trygt og kærligt hjem. I alt blev der doneret og indsamlet 4 millioner kr. Landsindsamlingen, som var vores første kontantløse indsamling, var en stor succes!

Pengene fra landsindsamlingen går til at hjælpe både børn i udsatte familier i lokalsamfundet og børn i SOS Børnebyerne, som får et nyt hjem og en tryg og omsorgsfuld opvækst hos en SOS-mor. I børnebyen får de en familie, søskende, venner og en kvalitetsuddannelse. Det er et stærkt fundament, de kan bygge deres fremtid på.

Giv et bidrag og støt udsatte børn

Giv et bidrag

En mor for livet

I børnebyen er SOS-morens vigtigste opgave at være som en mor for de børn, der bor i hendes familiehus, og at give dem den støtte og omsorg, de længes efter. Der bor mere end 6.000 SOS-mødre i børnebyer rundt omkring i verden, og alle har gennemgået en særlig uddannelse og været i lære hos en erfaren SOS-mor, før de fik ansvaret for deres egen familie. Alt sammen for at give børnene de bedste og kærligste rammer for en god opvækst.