Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Træk dit bidrag fra i skat

De bidrag du giver til SOS Børnebyerne kan trækkes fra på din selvangivelse

Find svar på dine spørgsmål her
Ofte stillede spørgsmål
Kan jeg trække mit bidrag fra på selvangivelsen?

Ja, det kan du. Du får fradrag for det samlede bidrag, du har doneret til SOS Børnebyerne og andre organisationer på op til 15.000 kr. i 2015.
Støtter du også andre organisationer, bliver beløbet lagt sammen – dvs. du max kan fratrække 15.000. kr. i alt for bidrag indbetalt i 2015.

I 2016 er det samlede fradrag hævet til 15.200 kr.

SOS Børnebyerne indberetter fradragsberettigede bidrag til SKAT. Derfor beder vi dig oplyse dit personnummer.

Hvis du er tilmeldt som fadder på gaden, i et butikscenter m.v. skal du kontakte SOS Børnebyerne, hvis du ønsker skattefradrag.

Du kan få flere oplysninger på www.skat.dk

Hvad bruger I mit CPR-nummer til?

Du kan få fradrag for det samlede bidrag, som du har doneret til SOS Børnebyerne og andre organisationer. I 2017 er det maksimale fradrag 15.600 kroner.
Der er ikke nogen bundgrænse, og du får dermed fradrag fra første krone, som du bidrager. Dog er varer købt i webshoppen ikke fradragsberettigede.

Ønsker du fradrag for din støtte til SOS Børnebyerne, skal vi bruge dit cpr-/cvr-nummer. Hvert år i januar indberetter vi dit samlede bidrag til SKAT.
Du kan oplyse dit CPR-nummer her. Hvis du er tilmeldt som fadder på gaden, i et butikscenter m.v. skal du kontakte SOS Børnebyerne, hvis du ønsker skattefradrag.
Du kan læse mere om reglerne på www.skat.dk

Har du spørgsmål?

Kristine Lehmann Nielsen, Donor Service Koordinator