top

Seneste nyt

Filtrér nyheder
 • SOS Børnebyerne søger studentermedhjælpere til at hverve indsamlere

  16.04.2014
  Vi er i fuld gang med at hverve til indsamlere en landsdækkende indsamling på valgsteder landet over ved Europaparlamentsvalget 25. maj 2014. Hvad siger du til at hjælpe os?
  Læs mere
 • Udviklingshæmmede gør en forskel for forældreløse

  04.04.2014
  Ved valget til Europaparlamentet 25. maj deltager Aarhus-bofællesskabet Stautruphus for anden gang i SOS Børnebyernes valgindsamling. Det gør de, fordi de simpelthen ikke kan lade være.
  Læs mere
 • Laos: Barn i verdens mest bombede land

  04.04.2014
  4. april er International Minedag. Vi markerer dagen ved at sætte fokus på Laos: Verdens mest bombede land målt pr. indbygger.
  Læs mere
 • Ny børnefilm støtter SOS Børnebyernes arbejde

  01.04.2014
  Påskeferiens store børne- og familiefilm Rejsen til Fjerkongens Rige, støtter SOS Børnebyernes arbejde for forældreløse og udsatte børn. Filmens instruktør har skabt et hæsblæsende eventyr om et seriøst emne: at miste og savne sin mor. Vind billetter til filmen sammen med SOS Børnebyerne og start snakken om familie og savn.
  Læs mere
 • Se hvor dine penge gør gavn

  24.03.2014
  Tak for de mange bidrag til genopbygningen af Filippinerne. Pengene går blandt andet til at finde og tage vare på børn, som mistede deres forældre under den ødelæggende tyfon. Fiskerfamilier får nye både og kan igen forsøger sig selv, og vi giver husvilde familier nye hjem.
  Læs mere
 • Marc får hjælp til at finde sin familie

  20.03.2014
  Situationen i Den Centralafrikanske Republik er nu blevet så sikker, at SOS Børnebyerne kan genåbne skoler og lægeklinikker.
  Læs mere
 • Sydsudan: SOS-børn er fløjet i sikkerhed

  14.03.2014
  SOS-familierne fra børnebyen i Malakal, der havde søgt tilflugt i en FN-flygtningelejr, er blevet fløjet i sikker afstand af den voldelige konflikt i den nordlige del af landet.
  Læs mere
 • Konflikten i Ukraine stresser børnene

  12.03.2014
  Selv om børnene i de ukrainske SOS-børnebyer bor langt væk fra konflikten på Krim-halvøen, er de påvirkede af urolighederne. De sårbare børn genoplever følelsen af en ustabil hverdag, så SOS-mødrene giver børnene ekstra omsorg og opmærksomhed under konflikten.
  Læs mere
 • Er du tilfreds med vinterrapporten om dit SOS-fadderskab?

  07.03.2014
  Har du fået din vinterrapport fra din børneby, og er du tilfreds?
  Læs mere
 • Sydsudan: Et land i kaos

  07.03.2014
  Situationen i Afrikas nyeste stat bliver mere og mere desperat. SOS-familierne fra børnebyen i Malakal blev splittet, da børnebyen i hast blev evakueret, og det er i øjeblikket livsfarligt at bevæge sig uden for FN-lejrene. Heldigvis er de første fødevarepakker nu nået frem til SOS-familierne.
  Læs mere