top

Nyheder

Filtrér nyheder
 • Alle SOS-børn i Malawi har det godt

  21.01.2015
  De formentlig værste oversvømmelser nogensinde har ramt det afrikanske land Malawi. Heldigvis ligger landets SOS-børnebyer uden for de værst ramte områder, og ingen SOS-børn er kommet noget til. En SOS-børneby under opførsel bliver dog forsinket.
  Læs mere
 • Jordskælvet gav Patrick en ny familie

  09.01.2015
  Fem år efter jordskælvet i Haiti og ventetid i midlertidige huse, kan en ny generation af SOS-børn flytte ind i en helt ny SOS-by i Haiti. Patrick på ni år er en af dem.
  Læs mere
 • SOS Børnebyerne vender julen på hovedet

  19.12.2014
  Danske skoleelever har i løbet af december vendt op og ned på julen. For i stedet for at få gaver, har 16.000 skolelever landet over gjort gode gerninger og indsamlet penge til udsatte børn i Rwanda som en del af SOS Børnebyernes projekt Omvendt Julekalender. I 3.A på Guldberg Skole går snakken om, hvor godt børn i Danmark har det.
  Læs mere
 • Ti år efter tsunaimen

  10.12.2014
  Den 26. december er det ti år siden, den altødelæggende tsunami ramte Indonesien, Thailand og en række andre lande i Det Indiske Ocean. SOS Børnebyerne trådte straks til med akut nødhjælp, da tsunamien skyllede millioner af menneskers livsgrundlag væk. Se hvordan vi hjalp.
  Læs mere
 • Video: Remee møder sit fadderbarn i Kenya

  08.12.2014
  SOS-ambassadør Remee er netop hjemvendt fra sin rejse til Kenya, hvor han blandt andet mødte sit fadderbarn i børnebyen og oplevede den barske virkelighed i Nairobis slum. Det blev en livsændrende oplevelse. Se med her.
  Læs mere
 • Remees julegave-idé: Giv et barn en barndom

  07.12.2014
  Går du og overvejer, hvad du vil give din familie i julegave? Er det efterhånden svært at finde på noget, der rigtig giver mening? Så giv et SOS-fadderskab i julegave. SOS-ambassadør, tv-vært og producer, Remee Jackman, har udvidet familien med drengen Rei, der blev efterladt som spæd, og nu vokser op i en SOS-børneby i Kenya.
  Læs mere
 • Remee: ”En kærlig familie burde være en menneskeret for alle børn”

  05.12.2014
  Kontrasten mellem livet i slummen og de ordnede og trygge forhold i SOS-børnebyen i Nairobi har gjort et stort indtryk på Remee, der netop er hjemvendt fra Kenya, hvor han har besøgt både det store slumområde i Nairobi og SOS Børnebyernes projekter i byen. Rejsen bød også på et uforglemmeligt møde mellem Remee og hans fadderbarn.
  Læs mere
 • Ebola: Tusindvis er blevet forældreløse

  05.12.2014
  Flere tusinde børn har de sidste måneder mistet deres forældre til ebola. Nu begynder SOS Børnebyernes arbejde med at sikre, at de mest udsatte børn får den pleje, de har brug for.
  Læs mere
 • Kære faddere: Jeres breve er kommet frem!

  05.12.2014
  Har du nogensinde spekuleret på, hvad der sker efter, du har puttet brevet til dit fadderbarn i postkassen? Så læs med her.
  Læs mere
 • 8 gode råd til dig, der gerne vil sende en julehilsen til dit fadderbarn

  05.12.2014
  Julen kan være en god anledning til at sende en hilsen til dit fadderbarn. Er du i tvivl om, hvad du kan skrive? Læs vores gode råd her:
  Læs mere

Bliv SOS-fadder til et forældreløst barn

For 220 kr. om måneden giver du et forældreløst og udsat barn en tryg barndom og en fremtid. 

Bliv SOS-fadder

Bliv SOS-fadder for en SOS-børneby

Du kan skabe trygge rammer for forældreløse og udsatte børn. For 170 kroner om måneden gør du det muligt at drive en konkret SOS-børneby et sted i verden.

Bliv SOS-børneby-fadder

Bliv frivillig

Vær en del af fællesskabet med 1000 andre, og hjælp med at samle penge ind til forældreløse børn over hele verden.

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os på:

Telefon: 33 73 02 33
eller på e-mail: info@sosbornebyerne.dk