top

Seneste nyt

Filtrér nyheder
 • Remee ny ambassadør for SOS Børnebyerne

  18.09.2014
  Vi kender ham som hitmager og X Factor-dommer, men fra i dag indtræder Remee i en helt ny rolle som ambassadør for SOS Børnebyerne. Og han taler af erfaring, når han fremover skal være med til at sætte fokus på, hvor vigtigt det er, at børn får lov til at vokse op i en familie - uanset om den er biologisk eller ej. For han ved om nogen, at det netop ikke nødvendigvis er fælles gener, der skaber en familie.
  Læs mere
 • SOS-mor er død af ebola

  11.09.2014
  Ebolavirussen har kostet en SOS-mor livet i Liberia. Hun var ikke i kontakt med sin børneby efter smitten, så hverken børn eller medarbejdere har været i farezonen for at blive smittet.
  Læs mere
 • SOS-lægeklinik holder åben under ebola-udbrud

  02.09.2014
  I Liberia har de offentlige hospitaler svært ved at fungere, og flere lægeklinikker har måttet lukke, fordi de ansatte er døde. SOS Børnebyerne kan fortsat tilbyde lægehjælp takket være donationer.
  Læs mere
 • 9.000 deltagere trodsede regnen til ECCO Walkathon i København

  01.09.2014
  Spadsereskoene blev byttet ud med gummistøvler, da 9.000 deltagere søndag trodsede regnvejret og gik for SOS Børnebyerne til årets ECCO Walkathon i København.
  Læs mere
 • Min dag går med at samle affald

  28.08.2014
  10-årig Ahmad og hans familie forsøger at holde sammen og overleve i Aleppo, et af de hårdest ramte områder i Syrien. For 127 kroner kan du give et syrisk barn mad og vand i en måned.
  Læs mere
 • Cecilie Beck: Sådan taler vi med vores børn om det svære

  26.08.2014
  Hver dag er medierne fulde af historier om krige og katastrofer. SOS-ambassadør Cecilie Beck og hendes mand, Rasmus Tantholdt fortæller her om, hvordan de taler med deres børn om svære situationer rundt om i verden. På søndag går Cecilie Beck ECCO Walkathon, hvor ruten i år indbyder til at tale om børns forhold i andre lande.
  Læs mere
 • Gør som Cecilie Beck - gå en tur for børnene

  15.08.2014
  Så er det igen tid til at begive sig ud på en sjov gåtur og samtidig være med til at rejse penge til SOS Børnebyernes arbejde.
  Læs mere
 • Nyt projekt sætter verden i børnehøjde

  08.08.2014
  Danske børn færdes hjemmevant i hele verden online og på ferier. Alligevel er der huller i deres viden om verden. De huller vil projektet ”Sæt verden i børnehøjde” lukke.
  Læs mere
 • Ebola: Alle udendørs aktiviteter er stoppet i SOS-børnebyerne i Liberia

  05.08.2014
  SOS Børnebyerne i Liberia har besluttet sig for at stoppe alle udendørs aktiviteter, indtil spredningen af ebola er kommet under kontrol.
  Læs mere
 • SOS-børn i Gaza-striben er inde døgnet rundt

  31.07.2014
  Selvom ingen børn og ansatte i SOS-børnebyer i Gaza-striben og Israel har mistet livet under den stadigt eskalerende konflikt, er alle bange og meget, meget udmattede nu, hvor konflikten er på vej ind i sin fjerde uge.
  Læs mere