top

Seneste nyt

Filtrér nyheder
 • Gaza-striben: SOS-børn skal i sikkerhed i børnebyen

  22.07.2014
  De seneste dages optrapning af konflikten i Gaza-striben har forværret situationen for befolkningen. SOS Børnebyerne forsøger at få alle SOS-børn i området tilbage fra ferie, og der arbejdes på at få forsyninger igennem til børnebyen.
  Læs mere
 • En købmandsforretning fra Aalborg til Kenya

  21.07.2014
  Da Mariann Grønlund fra Aalborg læste om alenemoren Josephine fra Kenya, og hendes kamp for at forsørge sine børn, satte Mariann Grønlund en indsamling i gang på Umati.dk. ”En virkelig god måde at støtte på sammen med sit netværk,” siger hun.
  Læs mere
 • Håndvask holder ebola-smitte væk

  18.07.2014
  Ebola-epidemien spreder sig i Liberia og Sierra Leone. Alle SOS-børn og -ansatte har undgået smitte. SOS Børnebyernes forebyggende indsats for at begrænse epidemien fremhæves som effektiv.
  Læs mere
 • Konflikten i Gazastriben isolerer SOS-børn

  14.07.2014
  Bomberne regner lige nu ned over Gazastriben, og flere af dem er faldet tæt ved SOS-børnebyen Rafah. Ingen i børnebyen er kommet til skade, men alle udendørs aktiviteter er stoppet, og børnebyens mødre, børn og personale afventer situationen.
  Læs mere
 • Trillinger har fået en ny mor

  04.07.2014
  Tre små forældreløse babypiger har fået en ny mor og et kærligt hjem i en SOS-børneby i Mozambique. Det er første gang,at børnebyen i Inhambane har fået trillinger.
  Læs mere
 • VM-kvartfinale bliver guld værd for udsatte børn

  03.07.2014
  Når Belgien på lørdag d. 5. juli spiller VM-kvartfinale mod Argentina, bruger Belgiens anfører sit fodboldtalent til fordel for SOS Børnebyerne. Vincent Kompany har indtil videre solgt sine VM-spillertrøjer for godt 72.000 kroner – og du kan også få fingrene i en Kompany-trøje.
  Læs mere
 • Flygtningebørn udstiller tegninger

  02.07.2014
  Hver dag kommer op mod 200 børn i SOS Børnebyernes børnevenlige område i Damaskus. At tegne er en del af traumebehandlingen for flygtningebørn, og nu har de haft deres helt egen kunstudstilling.
  Læs mere
 • Veloverstået ECCO Walkathon i Slagelse

  30.06.2014
  I weekenden var der ECCO Walkathon i Slagelse. Omkring 400 børn og voksne deltog og gik tilsammen 25.000 kroner ind til børnene.
  Læs mere
 • Hjælp til flygtningebørn i CAR

  27.06.2014
  Over en million børn og voksne er på flugt fra konflikten i Den Centralafrikanske Republik. SOS Børnebyerne uddeler mad til underernærede børn. Begge børnebyer i landet fungerer fortsat.
  Læs mere
 • Mød SOS Børnebyernes fodboldtræner i Brasilien

  25.06.2014
  Med fodboldprojektet ”Sport for alle” når SOS Børnebyerne i Brasilien ud til udsatte og socialt isolerede børn.
  Læs mere