Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Sådan gør din arv nytte

Millioner af børn verden over kæmper hver dag for at overleve. Mange har allerede mistet eller er i fare for at miste deres forældres omsorg til fattigdom, sygdom eller kriminalitet. SOS Børnebyerne arbejder for, at intet barn skal vokse op alene. Du kan være med til at give et udsat barn tryghed, kærlighed og en ny chance i livet. Din arv kommer til at betyde en verden til forskel for en masse børn. Den gør nemlig håbet om en bedre fremtid til virkelighed.

 

Kandri blev forladt som spæd

Kandri bor i en af vores børnebyer  i Etiopien. Det er ikke til at se på billedet, men Kandri fik en svær start på livet. Da hun var bare seks måneder gammel, blev hun fundet forladt og alene i en moske under Ramadanen. Hun var tydeligt medtaget af nogle hårde første måneder. Kandri blev straks overdraget til myndighederne, der sørgede for, at den lille pige fik mad og blev passet på, mens man fandt et permanent hjem til hende.

En måned senere kunne Kandri flytte ind i SOS-børnebyen i Jimma hos sin SOS-mor Meaza og sine ni SOS-søskende. I dag er hun ni år og ifølge Meaza ”en skøn vildbasse”. Hun går i skole, leger med sine kammerater og drømmer om en dag at blive pilot, så hun kan opleve hele verden.

Kandri fik en barsk start på livet, men desværre er hendes historie ikke unik. Hver dag efterlades børn verden over, fordi deres forældre ikke kan se nogen anden udvej. Heldigvis kan vi hjælpe nogle af dem. Vi kan give dem en ny chance i livet, og vi kan give dem mulighed for at føre drømmen om et job som pilot, skolelærer eller tømrer ud i livet. Det kan vi kun, fordi der er betænksomme mennesker, der vælger at støtte vores arbejde. I er med til at give børn som Kandri en ny chance i livet.

Læs mere om, hvordan din arv kan gøre gavn i vores arvefolder, eller få folderen sendt hjem til dig.

Få folderen sendt hjem til dig

Kandri sammen med sin SOS-mor Meaza

Har du spørgsmål?

Mette Sandager Löhndorf, Testamenteansvarlig