Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

70 års omsorg til verdens udsatte børn

SOS Børnebyerne har gennem de sidste 70 år forbedret livet for forældreløse og sårbare børn verden over. Ved at sikre børn en god start på livet kan vi løfte familier og fremtidige generationer ud af fattigdom.

Hjælp til over 4 millioner børn

Over de sidste 70 år har mere end 4 millioner børn og unge fået hjælp af SOS Børnebyerne. Omkring 255.000 har fået hjælp i en børneby, et ungdomshus, plejefamilie eller via andre lignende omsorgsindsatser. Omkring 3,7 millioner har fået hjælp gennem det forebyggende arbejde. Af de 4 millioner har 80% fået hjælp i løbet af de sidste 20 år.

Omsorg giver ringe i vandet

Når du støtter SOS Børnebyernes arbejde, så er du med til at sikre, at et barn vokser op med omsorg. Den omsorg giver ringe i vandet og gør din støtte til rigtig god investering. Jo bedre vilkår et barn har i barndommen, jo mere sandsynligt er det, at det barn vokser op som et ressourcestærkt individ med både uddannelse og velfungerende sociale kompetencer.

Barnet bliver til en voksen, der kan varetage et job, købe varer og betale skat, organisere sin egen tilværelse, stifte familie og opfostre sine egne ressourcestærke børn.

Det kalder vi omsorgseffekten.

Læs mere om SOS Børnebyernes økonomi og resultater.

omsorg

Matthew hjælper andre unge godt på vej

20-årige Matthew har travlt med at studere til socialrådgiver. Han er rollemodel for andre unge i børnebyen, hvor han er vokset op. Og han er tit hjemme på besøg.