Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Landsindsamling efterlod synligt informationsmateriale

SOS Børnebyerne har modtaget en klage over, at en indsamler sidste år efterlod synligt informationsmateriale. SOS Børnebyerne beklager fejlen.

Foto: Jacob Stærk Jacobsen
Landsindsamlingen er med til at sikre udsatte og forældreløse børn en tryg opvækst i SOS-børnebyer verden over, som i denne børneby i Cambodja.

 

I forbindelse med SOS Børnebyernes landsindsamling sidste år, har en af SOS Børnebyernes indsamlere efterladt synligt indsamlingsmateriale uden for en husstand, hvilket er imod reglerne for landsindsamlinger.

Det har medført en klage til SOS Børnebyerne. Ikke mindst, som det fremgår af klagen, fordi synligt indsamlingsmateriale kan give indtryk af, at der ikke er nogen hjemme på den pågældende husstand.

SOS Børnebyerne beklager fejlen. Landsindsamlingen, hvor SOS Børnebyerne samler ind for at give udsatte og forældreløse børn en kærlig opvækst, skal være en god oplevelse for alle.

”Vi skriver tydeligt i folderen til indsamlere, at informationsmateriale ikke må efterlades synligt. Alligevel kan det ske, at indsamlere glemmer dette eller ikke får læst folderen til ende. Vi fremhæver i år teksten på folderen, så dette bliver endnu tydeligere, når vi igen går på gaden den 14. maj på Mors dag for at samle ind til børnene,” siger projektleder på landsindsamlingen, Kristine Lehmann Nielsen.

Nedenfor fremgår klagens kendelse i sin helhed. Skulle du opleve eller have oplevet problemer i forbindelse med SOS Børnebyernes landsindsamlinger, er vi altid meget glade for at høre fra dig. Du kan kontakte Kristine Lehmann Nielsen på landsindsamling@sosbornebyerne.dk

SOS Børnebyerne siger tak til alle indsamlere og bidragydere, der deltager i landsindsamlingen på Mors dag.

Fakta

SOS Børnebyerne samler ind

SOS Børnebyernes landsindsamling finder sted på Mors dag den 14. maj

Vi samler ind til at give udsatte og forældreløse børn en tryg barndom i SOS-børnebyer verden rundt

Hvert år går flere end 5.000 danskere på gaden for at samle ind til formålet

Læs mere her SOS Børnebyernes landsindsamling