Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Tapline samler ind, så andre SOS-børn også kan få en mor

Mød Tapline. Tapline er frivillig på SOS Børnebyernes kontor i København og har også meldt sig som indsamler ved valgindsamlingen 25. maj, hvor SOS Børnebyerne samler ind til uddannelse af de kvinder, der har viet deres liv til at være SOS-mor i Østafrika.

Foto: Lars Just

Tapline er selv vokset op i en SOS-børneby i Nairobi i Kenya. Hun var to år gammel, da hendes onkel afleverede hende og hendes lillebror i børnebyen. I dag er hun 31 år og bor i Danmark. Hun har en universitetsuddannelse i psykologi og børnestudier, 24 SOS-søskende og en SOS-mor, som støtter hende i livet.

”Det er enormt vigtigt at støtte SOS-mødrene. Min SOS-mor har været utrolig vigtig for mit liv og er det fortsat i dag. Det er hende, der har lært mig at respektere andre mennesker og fortalt mig, hvad der er rigtigt og forkert. Selvom jeg har mit eget liv i dag, og er langt væk hjemmefra, så ringer jeg til min mor hver uge og fortæller om min hverdag,” siger Tapline.

Ved at uddanne flere SOS-mødre kan endnu flere børn få en tryg og kærlig opvækst med en mor, som ser og elsker dem. Meld dig som indsamler på www.sos-valg.dk.

https://www.youtube.com/watch?v=Wc0HJWBdO5w