Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

3 millioner gange tak til alle vores seje indsamlere, der var ude at stemme dørklokker eller samlede ind digitalt, og til alle, der gav et bidrag ❤

I år samlede vi ind til børns skolegang. Der er nemlig stadig millioner af børn verden over, der ikke kommer i skole. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er den sikreste vej ud af fattigdom, og er med til at bryde den sociale arv og give et barn bedre fremtidsmuligheder.

Ved årets landsindsamling blev der samlet cirka 3 millioner kroner ind. For de penge kan vi for eksempel sende 3.000 børn i skole i et helt år. Det svarer til et års skolegang for 3.000 børn! ✏📚

Kom der ikke en indsamler forbi dig, eller var du ikke hjemme, så kan du stadigvæk nå at støtte landsindsamlingen på MobilePay 75301 og hjælpe flere udsatte børn i verdens fattigste lande i skole.

 

Ved SOS Børnebyernes landsindsamling 2023 var tusindvis af danskere over hele landet på gaden for at samle ind til børns skolegang.

Vil du samle ind til SOS Børnebyernes landsindsamling i 2024?

Næste år samler vi ind søndag den 5. maj, og du kan allerede nu tilmelde dig her.

I starten af 2024 sender vi en invitation til dig, hvor du har mulighed for, som en af de første, at vælge en rute, som passer dig.

"*" indikerer påkrævede felter

For information om, hvordan SOS Børnebyerne behandler personoplysninger om dig, henviser vi til vores persondatapolitik.