Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Hjælp udsatte børn

Bliv SOS-fadder for en børneby

Bliv fadder i dag
Hvad sker der, efter jeg har tilmeldt mig?

Når du har tilmeldt dig som SOS-fadder, går vi straks i gang med at matche dig med dit fadderbarn eller din børneby.

Det tager typisk 1-2 dage, og så snart, vi har matchet dig med dit fadderbarn eller din børneby, sender vi dig en e-mail med lidt mere konkret information om dit fadderskab.

Du vil normalt modtage en velkomstmappe med posten med flere informationer og et billede af dit fadderbarn eller børnebyen inden for 10 dage.

Derudover får du løbende to årlige rapporter, hvor du kan følge med i livet i den børneby, som du er fadder for, og hvis du er fadder for et barn, modtager du ligeledes informationer om dit fadderbarns udvikling.

Hvad er et fadderbarn?

Et fadderbarn og et fadderskab for en børneby er en langsigtet måde at hjælpe på, og som fadder hjælper du både børn i børnebyerne samt i lokalsamfundet.

Du giver børn et trygt sted at vokse op med kærlighed, tillid og muligheder, som børnene ellers ikke ville have haft.

Kært barn har mange navne, og det har de forskellige støttemuligheder hos danske og internationale støtteorganisationer også (f.eks. sponsorbarn, fadderbarn mv.). Det kan derfor være svært at finde rundt i. Hos SOS børnebyerne kan du bliver fadder for et barn eller en børneby - men der er mange måder at støtte på.

Her kan du læse mere om de forskellige måder at støtte SOS Børnebyerne 

Støt børn der har brug for det

Hver eneste dag er sygdom, fattigdom eller tragiske ulykker årsag til, at børn mister deres forældre. Men heldigvis kan vi sammen gøre noget for at hjælpe.

Som SOS-fadder giver du hver måned et bidrag til, at forældreløse og udsatte børn kan få en tryg opvækst i en SOS-børneby. Med din hjælp får de mest udsatte børn en ny familie, en uddannelse og en fremtid.

Støt børn i dag - bliv fadder ❤️

Hvordan bliver man fadder?

Som SOS fadder hjælper du forældreløse eller udsatte børn til et nyt liv og en tryg barndom i en SOS-børneby. Her får børnene en familie og et trygt og kærligt hjem. Din hjælp sikrer også børnene en uddannelse og dermed en vej ud af fattigdommen.

  • Du hjælper forældreløse og udsatte børn.
  • Du giver børnene en tryg opvækst og en god fremtid.
  • Du følger børnene gennem løbende rapporter.

Hjælp børnene i dag - bliv fadder.

Hjælp udsatte eller forældreløse børn

For et barn, der har haft en svær start på livet, er behovet for en tryg barndom enormt. Som SOS-fadder giver du ikke blot forældreløse eller udsatte børn et trygt hjem i en børneby, men også muligheden for at genvinde tilliden til voksne og verden omkring dem.