Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Stolte faddere i to årtier

I år har hele 3.200 danske SOS-faddere jubilæum. To af dem er Nete og Ole Østergaard, der har støttet SOS Børnebyerne i 20 år. Vi fejrede Ole og Netes fadderjubilæum med flag, musik og ikke mindst en videohilsen fra deres fadderbarn i Guatemala. Præcis sådan ville vi ønske, vi kunne fejre hver og én af vores 50.000 faddere og bidragydere.

Ole og Nete blev overrasket med balloner og hornmusik i anledning af deres 20-års jubilæum som SOS-faddere.
Ole og Nete blev overrasket med balloner og hornmusik i anledning af deres 20-års jubilæum som SOS-faddere.

Solen skinner over Fyn, da medarbejdere fra SOS-børnebyerne indtager et villakvarter i Strib med flag, balloner og hornmusik for at fejre de jubilerende faddere, Ole og Nete Østergaard. De har været faddere i hele 20 år. De første 17 år støttede de den samme dreng i Guatemala, Elder, indtil han blev voksen og klar til at stå på egne ben. Ole og Nete støtter nu et nyt barn i Guatemala.

 

Ole og Nete bidrog til Elders opvækst

Elder var kun ni måneder gammel, da han ankom til en af de fem SOS-børnebyer i Guatemala. Han havde mistet sin mor, og hans far kunne ikke tage sig af ham. Elder voksede op i børnebyen hos sin SOS-mor og SOS-søskende. Hver eneste måned gennem 17 år sendte Ole og Nete et bidrag til at sikre Elder en tryg og god opvækst.

Til dagens besøg hjemme hos parret Østergaard, har vi taget en video fra Guatemala med. I videoen fortæller Elder om sit liv, og at han har det godt. I dag er han 23 år gammel og har uddannet sig til svejser. Han er netop blevet gift med sin kæreste, Belsie, som han også venter barn med.

 

Gør som Ole og Nete

Bliv SOS-fadder

Bliv SOS-fadder og hjælp et udsat barn

Kunne du tænke dig at gøre som Ole og Nete og blive fadder for et udsat barn?

Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Tusind tak for din interesse for at hjælpe ❤️

“De er fantastiske mennesker”

Med støtten fra Ole og Nete og SOS Børnebyerne har Elder kunnet vokse op i tryghed, få en uddannelse og dermed mulighed for at kunne forsørge sig selv.

”Jeg synes, mine faddere er fantastiske mennesker med store hjerter. De gør noget for at hjælpe andre. Jeg håber, de vil blive ved med at støtte SOS Børnebyerne, så de børn, der vokser op i børnebyerne i dag, kan få en fremtid og en uddannelse”, siger Elder i sin hilsen fra Guatemala.

Ole og Nete er slet ikke i tvivl om, at de gør en forskel for verdens børn.

”Når vi samler ind til SOS Børnebyerne, kan vi fortælle, at støtten nytter. Vi har set familiehusene, skolerne, mødrene og de glade børn. Der er en stor respekt for børnenes forskellige behov, og der bliver sørget for, at børnene kommer godt fra børnebyen, når de skal videre i voksenlivet”, siger Nete. ”Vi kan ikke redde hele verden, men vi kan helt sikkert gøre livet bedre for nogle af verdens børn”.

 

 

 

70 år med SOS Børnebyerne

I år har SOS Børnebyerne 70 års jubilæum, og vi ved, hjælpen nytter. Arbejdet tager tid, men i løbet af de sidste 70 år har SOS Børnebyerne hjulpet fire millioner børn til et bedre liv.

Uden støtten fra faddere og bidragydere ville det ikke være muligt for SOS Børnebyerne at hjælpe børn som Elder, der vokser op uden forældre eller slægtninge, der kan tage sig af dem. Og vi er stolte over, at 50.000 danskere har valgt at støtte udsatte børn. I år kan 3.200 faddere fejre jubilæum sammen med os.

Har du også jubilæum i år?
Se hele listen her