Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Remee og Mathilde lancerer fonden MY FOUNDATION

I denne uge lancerer Remee Jackman og Mathilde Gøhler den velgørende fond MY FOUNDATION, der via partnerskaber samler penge ind til SOS Børnebyernes arbejde med forældreløse og udsatte børn.

Remee Jackman og Mathilde Gøhler er ambassadører for SOS Børnebyerne
Remee Jackman og Mathilde Gøhler er ambassadører for SOS Børnebyerne

Det var i et fly på vej hjem fra Kenya, at det gik op for musikproducer og co-founder af Social Works Remee S. Jackman og model, influencer og co-owner af Social Works Mathilde Gøhler, hvor ligetil og konkret velgørenhed kan være. Parret var på vej hjem fra en rejse med SOS Børnebyerne og efter med egne øjne at have set behovet for hjælp til forældreløse og udsatte børn, besluttede de sig for at starte deres egen online-indsamling.

Opbakningen fra parrets netværk var overvældende, og på kort tid var der indsamlet 204.517 kroner, der nu kunne gøre en forskel for de børn, de netop havde mødt.

”Først var vi helt oppe at køre over opbakningen og den støtte, vi kunne give videre til børnene. Samtidig kunne jeg ikke stoppe med at tænke på, hvordan man kunne skabe et koncept, der gjorde det ligeså nemt for andre at gøre en forskel. Og så var ideen til MY FOUNDATION født,” siger Remee S. Jackman.

Virksomheder kommer helt tæt på

Visionen om at personliggøre tilgangen til velgørende investeringer er nu blevet til fonden MY FOUNDATION. Fonden vil gøre det både overskueligt og personligt at investere i velgørenhed gennem skræddersyet, øremærket velgørenhed og partnerskaber, der ligger i forlængelse af virksomhedens eller filantropens dna.

Fondens første fokus er på at styrke indsatsen for sårbare børn og socialt udsatte. I samarbejde med SOS Børnebyerne kan virksomheder altså nu investere i en specifik SOS-børneby for forældreløse børn eller i børnebyens nærområde, hvor SOS Børnebyerne hjælper udsatte børn og deres familier. At fondens fokus ligger her, skyldes især Remee S. Jackmans personlige motivation, idet han selv er vokset op uden sine biologiske forældre.

”Jeg kunne være endt alle mulige steder, men endte hos den helt rigtige familie og hos den helt rigtige mor. Jeg er glad for, at det var lige præcis der, jeg fik min start. Jeg kan derfor drage nogle klare paralleller imellem børnene i børnebyerne og mit eget liv,” siger Remee S. Jackman.

Netop SOS Børnebyerne har unik adgang til at vise, hvordan en investering gør en mærkbar forskel, fordi organisationen følger børn i børnebyerne gennem deres opvækst, og familier i nærområdet følges indtil, at de kan forsørge sig selv og deres børn.

Kort om

MY FOUNDATION

♥️ MY FOUNDATION er skabt af Remee S. Jackman og Mathilde Gøhler i tæt samarbejde med investor Christina Rind Helsbro, journalist og konceptudvikler Camilla Natashscha Nivaro Holm og SOS Børnebyerne.

♥️ Fonden hjælper privatpersoner og virksomheder med at investere i velgørenhed med en skræddersyet profil.

♥️ Udover det unikke indblik i det valgte projekt får partnere også adgang til et netværk af virksomheder og støtter, et skræddersyet mediekit, synlighed på fondens kanaler, invitationer til eksklusive events og sit eget charity website.

♥️  På sigt skal fonden også kunne rådgive i investeringer til andre formål og organisationer.

Læs mere

Giv vand til børnene i Buru Buru

I forbindelse lanceringen af MY FOUNDATION samler Remee og Mathilde ind til en ny vandforsyning i Buru Buru i Kenya, som er den børneby parret støtter ♥️

Med nogle år på bagen er børnebyens nuværende vandforsyning blevet utilstrækkelig og upålidelig. Det skaber problemer for børnebyens 140 børn og deres SOS-mødre, der ofte oplever, at vandhanerne er tomme, når de er tørstige eller skal bruge rent vand til forskellige husholdningsformål, håndvask og personlig hygiejne.

Derfor har børnebyen virkelig brug for støtte til en ny vandforsyning. Særligt nu hvor adgang til vand, sanitet og håndhygiejne er et af de vigtigste redskaber i kampen mod coronasmitte.

Hjælp Remee og Mathilde med at hjælpe børnene i Buru Buru

VIL DU HØRE MERE OM MY FOUNDATION?

Kathrine Schmidt, Senior Corporate Relations Manager