Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Nabila blev forladt som nyfødt

Når en voksen eller bare et af de store børn går forbi 5-årige Nabila, rækker hun armene op efter dem. Op, tak!

Nabila har fundet masser af tryghed og omsorg i SOS-børnebyen. Ikke mindst hos sin SOS-mor Rose. Foto: Lars Just.

Nabila elsker at få kram og blive nusset, allerhelst af sin SOS-mor Rose, men andre voksne kan også sagtens få lov at bære hende lidt, mens hun lægger hovedet på deres skulder og slapper af.

Nabila blev fundet og indlagt på hospitalet med alvorlige sår kort efter sin fødsel. Dengang vejede hun kun 1800 gram. På hospitalet tog de sig godt af hende, og efter fem måneder var hun stærk nok til at flytte fra hospitalet til et børnehjem.

I 2015 flyttede hun ind i en SOS-børneby i Tanzania, og her er hun allerede faldet godt til. Blandt andet med hjælp af de mange, mange kram hun får hver dag.

I SOS-børnebyen har Nabila fået en tryg opvækst med masser af kram og kærlighed og masser af gode venner. Foto: Lisbeth Svalgaard.

Sammen kan vi gøre en forskel

Der er mange børn, der ligesom Nabila er helt alene i verden. Heldigvis er vi mange, der hjælper – men vi har også brug for dig.

Som SOS-fadder er du med til at give et af verdens mest udsatte børn en tryg barndom i en børneby, hvor barnet får en ny mor, et hjem og adgang til uddannelse.

Sammen kan vi gøre en verden til forskel for et forældreløst barn, der har brug for hjælp. Læs mere om at være SOS-fadder her.

Dit bidrag går til formålet

Maksimalt 10 % af dit bidrag som SOS-fadder går til administration. 90 % går altså direkte til arbejdet for børn i SOS-børnebyer og projekter fordelt sådan, at 75 % sendes til “din” børneby og 15 % går til andre SOS-projekter, så hjælpen bredes ud til flere. På den måde er du som fadder også med til at reducere fattigdom og forebygge, at børn bliver forældreløse.

Du bestemmer selv, hvor i verden du vil støtte

SOS Børnebyerne arbejder i mere end 130 lande og territorier verden over – du kan selv vælge, hvor i verden du vil støtte. Se verdenskort og læs mere om de lande, SOS Børnebyerne arbejder i, her (nederst på siden).