Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

James er en lille iværksætter

Lykken er at have en sjov hobby, som man oven i købet kan tjene penge på. James bor i en børneby i Kenya og elsker at lave fine ting og sager af perler. Hans SOS-mor lærer ham at spare op og sætte sine penge i banken.

James viser nogle af sine fine armbånd frem
James’ SOS-mor Jessica Anyamba hjælper ham med at sætte de tjente lommepenge i banken, når han har solgt en af sine perleting.

11-årige James har boet hele sit liv i SOS-børnebyen i Eldoret, Kenya. Hans mor døde, da han var lille, og han har aldrig kendt sin far. Men han kender sin bedstemor, og hun har lært ham at lave ting af perler, som folk kan bruge i deres hjem.

”Jeg godt lide at lave ting af perler, som jeg trækker på en snor af plastik. Jeg kan lave armbånd, nøgleringe og bordskånere og sådan nogle små tasker til damer. Det er min bedstemor, som har lært mig det, og nu er jeg ved at lære mine brødre og søstre her fra børnebyen det, for de plager mig hele tiden om at få nogle af tingene,” fortæller James, der har ni søskende i sin SOS-familie.

James er blevet så dygtig til at lave de forskellige perleting, at hans SOS-mor Jessica Anyamba har indrettet et hjørne i stuen kun til hans farverige hobby. Her kigger venner af familien, de andre SOS-mødre og besøgende i børnebyen forbi, når de har brug for en fin, lille gave.

Webshop

Lille armbånd

Du kan købe James’ fine smykker her.

Bliv SOS-fadder i dag

Klik her