Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Heldigvis er en børneby et skønt sted at vokse op, og her viser tre børn fra børnebyen i Luang Prabang i Laos deres yndlingssted frem.

Fotoserie: Lars Just

I min SOS-mors arme

Jeg elsker at være på mit værelse, når min mor putter mig. Jeg elsker, når hun krammer mig og lægger tæppet over mig. Det er det bedste sted i børnebyen.

- Keo

I skyggen under huset

Her er stille og køligt, når vinden kommer. Jeg sidder her mest om formiddagen og om eftermiddagen sammen med mine venner. Vi snakker om skole, om spil og nogle gange er en af mine katte med. Den ene kat hedder Speed, fordi den er meget hurtigt.

- Oline

I badet

Boblerne er det sjoveste i badet, men jeg bliver nødt til at lukke øjnene, så jeg ikke får sæbe i dem. Jeg kan også godt lide, at det er koldt og friskt. Nogle gange er jeg i bad i rigtig lang tid, fordi jeg leger med bolde. Jeg elsker også at svømme, men vandet i badet er desværre for lavt til, at jeg kan gøre det.

- Nood