Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Donationen giver et vigtigt løft til SOS Børnebyernes indsatser på et tidspunkt, hvor krigen i Ukraine har skabt et voldsomt behov for hurtig hjælp til udsatte ukrainske børn og familier.

“Hempel Fondens kæmpe håndsrækning betyder, at vi kan nå endnu længere med det arbejde, der er så hårdt brug for, både i og omkring Ukraine. Jeg håber, at Hempel Fondens stærke eksempel kan inspirere endnu flere parter i civilsamfund og erhvervsliv til at støtte op om indsatsen for Ukraines børn,” siger Mads Klæstrup Kristensen, adm. direktør for SOS Børnebyerne.

Trods krigen fortsætter SOS Børnebyerne sine bestående aktiviteter og sætter derudover en stor, akut hjælpeindsats i gang for udsatte børn og unge samt sårbare børnefamilier med fødevarer og rent vand, sundhedsindsatser samt en bred vifte af basale fornødenheder som f.eks. tøj, sko og varme tæpper.

Psykologhjælp er desuden centralt i indsatsen, da mange af børnene er præget af krigsangst ophobet over tid, og nu lever i en regulær kampzone. Desuden arbejder SOS Børnebyerne særligt for at sikre, at familier ikke bliver adskilt – eller bliver genforenet, hvis de skulle komme fra hinanden.

Hjælp børnene i Ukraine

Støt SOS Børnebyernes arbejde i Ukraine med et bidrag.

Sms SOS til 1910 og støt med 150 kroner eller send et valgfrit beløb på Mobilepay 11386.