Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Hjælp børnene her
X

Landsindsamlingen aflyst

Forældreløse og udsatte børn har stadig brug for din hjælp.

Send SOS 150 til 1910 og støt med 150 kr.

Send valgfrit beløb på MobilePay 75301

Hjælp børnene her

En opsparing til dit fadderbarn eller din SOS-børneby

Bolig, uddannelse, studiebøger. Der er mange udgifter at tænke på, når et ungt menneske flytter hjemmefra. En opsparing er en god start på voksenlivet, og mange SOS-faddere ønsker derfor at give deres fadderbarn eller SOS-børneby en ekstra håndsrækning i form af en pengegave, som bliver sparet op.

Hvis du opretter en opsparing, går pengene ubeskåret til fadderbarnet eller SOS-børnebyen. Giver du 100 kroner, modtager barnet eller børnebyen altså 100 kroner. Du vælger naturligvis selv, hvilket beløb, du ønsker at spare op – mindste beløb er dog 50 kroner pr. overførsel.

Er du fadder for et barn, kan du vælge at lave en opsparing. For et barn er sådan en opsparing en uvurderlig hjælp, når det unge menneske flytter hjemmefra. Pengene bruges for eksempel til yderligere uddannelse, køb af en bolig, et stykke jord eller noget lignende, som kan hjælpe det unge menneske videre efter tiden i SOS-børnebyen.

Er du fadder for en SOS-børneby, kan du vælge at give byen en opsparing. Pengene kommer alle børn i byen til gode, og går for eksempel til vedligeholdelse af familiehuse, en ny legeplads eller fælles aktiviteter for børnene.

Start din opsparing og giv en fast gave via Betalingsservice. Opretter du en opsparing til dit fadderbarn via Betalingsservice, overføres pengene til barnets konto i barnets fødselsdagsmåned og til jul. Opretter du en opsparing til din SOS-børneby via Betalingsservice, overføres pengene til børnebyens konto i juni og december.

Opsparing til dit fadderbarn

Opretter du en opsparing til dit fadderbarn via Betalingsservice, overføres pengene til barnets konto i barnets fødselsdagsmåned og til jul.

Du hjælper f.eks. med:

  • Yderligere uddannelse
  • Køb af bolig
  • Et stykke jord

Minimum 50 kr.

Start opsparing

Opsparing til SOS-børneby

Opretter du en opsparing til din SOS-børneby via Betalingsservice, overføres pengene til børnebyens konto i juni og december.

Du hjælper f.eks. med:

  • Legeplads
  • Fælles oplevelser
  • Vedligeholdelse af familiehuse

Minimum 50 kr.

Start opsparing