Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Opret en opsparing til dit fadderbarn eller din SOS-børneby

Bolig, uddannelse, studiebøger. Der er mange udgifter at tænke på, når et ungt menneske flytter hjemmefra. En opsparing er en god start på voksenlivet, og mange SOS-faddere ønsker derfor at give deres fadderbarn eller SOS-børneby en ekstra håndsrækning i form af pengegaver, som bliver sparet op.

Hvis du opretter en børneopsparing, går pengene ubeskåret til fadderbarnet eller SOS-børnebyen. Giver du 100 kroner, modtager barnet eller børnebyen altså 100 kroner. Du vælger naturligvis selv, hvilket beløb, du ønsker at spare op – mindste beløb er dog 50 kroner pr. overførsel.

Er du fadder for et barn, kan du vælge at lave en børneopsparing. For dit barn er sådan en opsparing en uvurderlig hjælp, når det unge menneske flytter hjemmefra. Pengene bruges for eksempel til yderligere uddannelse, køb af en bolig, et stykke jord eller noget lignende, som kan hjælpe det unge menneske videre efter tiden i SOS-børnebyen.

Er du fadder for en SOS-børneby, kan du vælge at give byen en fællesopsparing. Pengene kommer dermed alle børn i byen til gode, og går for eksempel til vedligeholdelse af familiehuse, en ny legeplads eller fælles aktiviteter for børnene.

Start din opsparing og tilmeld aftalen til Betalingsservice. Opretter du en opsparing til dit fadderbarn via Betalingsservice, overføres pengegaverne til barnets konto i barnets fødselsdagsmåned og til jul. Opretter du en opsparing til din SOS-børneby via Betalingsservice, overføres pengene til børnebyens konto to gange om året.

Opret din opsparing herunder, så ordner vi alt det praktiske.

Tak for din ekstra støtte.

Opsparing til dit fadderbarn

Opretter du en opsparing til dit fadderbarn via Betalingsservice, overføres pengene til barnets konto i barnets fødselsdagsmåned og til jul.

Du hjælper fx med:

  • Yderligere uddannelse
  • Køb af bolig
  • Et stykke jord

Minimum 50 kr.

Start opsparing

Opsparing til SOS-børneby

Opretter du en opsparing til din SOS-børneby via Betalingsservice, overføres pengene til børnebyens konto to gange om året.

Du hjælper fx med:

  • Legeplads
  • Fælles oplevelser
  • Vedligeholdelse af familiehuse

Minimum 50 kr.

Start opsparing