Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Et universelt budskab om omsorg og kærlighed

En af vores faste fotografer Jens Honoré har samlet sine bedste billeder i fotobogen ”A PLACE TO DREAM – A sustainable future for children”. Billederne skildrer på smukkeste vis livet og drømmene hos de mennesker, som SOS Børnebyerne hjælper.

Hør Jens Honoré fortælle om sin bog

 

Alle indtægter fra bogen går ubeskåret til SOS Børnebyernes arbejde for forældreløse og udsatte børn ❤

Køb bogen

Et vidnesbyrd om omsorg, kærlighed og håb

Med base i New York arbejder Jens Honoré til dagligt som kommerciel reklamefotograf for en række af verdens største globale brands og fonde.

Men siden 2009 har han også stillet sine evner som fotograf til rådighed for SOS Børnebyerne ganske gratis.

 

”Mit samarbejde med SOS Børnebyerne betyder, at jeg kan putte min professionelle kunnen ind i et projekt, der gør en forskel. Jeg donerer mit arbejde og mine fotografier til SOS Børnebyerne af den grund, at de står for noget helt grundlæggende rigtigt og bæredygtigt; at hjælpe og sikre udsatte børn kærlighed og pleje,” fortæller Jens Honoré.

 

Sammen udgør fotografierne i bogen et vidnesbyrd om omsorg, kærlighed og håb – og minder os om, at positiv forandring er både nødvendig og opnåelig.


”Når jeg er ude, kan jeg se, hvor dygtigt SOS Børnebyerne arbejder. Jeg er meget imponeret over den professionalisme, jeg møder. Og jeg har i flere år tænkt, at det kunne være fantastisk at lave en visuel poetisk fortælling om, hvordan SOS Børnebyerne sikrer udsatte børn og unge et trygt hjem, omsorg og håb om en bedre fremtid.”

– Jens Honoré