Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Ingen corona-smittede børn i børnebyerne

Indtil videre er der heldigvis ingen meldinger om, at børn eller voksne i børnebyerne skulle være smittet med Covid-19, men situationen følges tæt i hvert enkelt land.

I disse dage bliver der vasket hænder ekstra grundigt i børnebyerne rundt omkring i verden. Hele verden er optaget af den nye Coronavirus, også kaldet Covid-19. Virussen spreder sig hurtigt, og WHO har erklæret, at vi står overfor en pandemi. SOS Børnebyerne har knapt 70.000 børn i vores varetægt og godt 39.000 ansatte på verdensplan.

Heldigvis er der pt. ingen meldinger om smittede børn eller voksne i nogen af vores børnebyer eller ungdomsfaciliteter.

SOS Børnebyerne tager alle relevante forholdsregler for at beskytte børnene og vores medarbejdere mod smitte med Covid-19. Vi arbejder i 136 lande, og i samtlige lande efterlever vi WHOs anbefalinger og forholdsregler for at undgå smitte med virussen. Situationen følges tæt, og vi tilpasser og efterlever løbende myndighedernes anbefalinger hvert enkelt land, så beskyttelse af børnene kan tilpasses situationen lokalt.

 

Hold dig opdateret om Covid-19

Læs mere om sygdommen og hvilke forholdsregler, du skal tage for at beskytte dig selv, din familie og dine medborgere bedst muligt mod smitte på de danske myndigheders officielle side:

www.coronasmitte.dk

 

Covid-19 holder nogle børn hjemme

For at forebygge smitte blandt vores børn så effektivt som muligt, er det i de værst ramte lande og områder blevet besluttet, at børnene skal blive hjemme i børnebyerne. Ligesom her i Danmark, er opfordringen at blive hjemme og undgå for meget social kontakt for at minimere spredning af smitten. Men derudover fortsætter hverdagen så godt som muligt for børnene under omstændighederne. I de øvrige børnebyer fortsætter hverdagen upåvirket under omstændighederne, men dog med vigtige forholdsregler på plads.

Vi følger udviklingen nøje i alle lande og børnebyer, og vi opdaterer her på siden, hvis situationen skulle ændre sig.

Det danske kontor er lukket

SOS Børnebyerne følger de danske myndigheders anbefalinger, og derfor er vores kontor midlertidigt lukket ned. Alle medarbejdere arbejder hjemmefra, holder møder over Skype og prøver bedst muligt at fortsætte arbejdet for børnene med uændret styrke.

Vores telefoner er pt. lukkede, men du kan altid få fat i os på info@sosbornebyerne.dk, hvis du har spørgsmål.