Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Børn i udsatte familier har mere end nogensinde brug for din støtte

Sult, fattigdom og sygdom præger utallige udsatte børnefamiliers hverdag lige nu, hvor hver dag er en kamp for at overleve. Derfor har de mere end nogensinde brug for din hjælp - og det kræver kun små beløb at gøre en kæmpe forskel i deres liv.

Daniel har kræft. Han kan ikke længere arbejde, så familien forsøger at overleve ved at sælge bønnegrød, githeri. De køber bønnerne på kredit om morgenen og betaler tilbage om aftenen.

Foto: Jakob Fuhr

Dagen begynder med at samle kul til at få kogt bønnegrød. På en god dag tjener familien 18 kroner, så der er sjældent råd til, at Daniels børn kan spise sig mætte.
Foto: Jakob Fuhr

13-årige Donna hjælper tit sin far i den lille madbod med at sælge små måltider.
Foto: Jakob Fuhr

Den 42-årige familiefar drømmer om en lysere fremtid for sine børn. Han håber, at SOS Børnebyerne kan støtte med kontanter eller et lille lån, så familien kan udbygge sin madbod, så familien kan få råd til at forsørge børnene. Her putter familiens mindste sig hos sin far.
Foto: Jakob Fuhr

Antony er enlig far til sine to små børn, Njuguna på to år og Wangari på tre år. Moderen forlod dem, da de var helt små. Da corona-krisen kom, kollapsede Antonys skomagerbod. Ingen købte sko. Og de få penge, han tjente på reparationer, gik til mad til børnene.
Foto: Jakob Fuhr

Antony har været alene med børnene i over et år. Han største ønske er at give dem en god opvækst, men det er svært uden en fast indtægt. Familien bor i et lille blikskur. Der er ingen vinduer, og det eneste lys er fra en pære i loftet.
Foto: Jakob Fuhr

Antony håber, at SOS Børnebyerne kan hjælpe ham med at få råd til de ting, han skal bruge til at pudse og reparere sko. Det vil gøre det nemmere for ham selv at forsørge sine børn.
Foto: Jakob Fuhr

Antony passer både børn og sin skomagerforretning på samme tid. Skoene bliver solgt og repareret på gaden.
Foto: Jakob Fuhr