Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
14-årige William er i tryghed hos sin SOS-mor Oluyemi. Hendes omsorg har ændret hans liv.

Min mor plejede at læse alfabetet højt og sige, at jeg skulle gentage efter hende. Hvis jeg ikke
kunne huske bogstaverne, slog hun mig og ville ikke give mig mad resten af dagen. Om natten vækkede hun mig, og så skulle jeg remse tal op. Nogle gange kunne jeg ikke huske alle tallene, og så tvang hun mig til at sove stående hele natten

Lillebror er også flyttet ind

Da William flyttede ind i børnebyen, ville hans mor ikke give slip på lillebror Samuel, selv om de lokale socialmedarbejdere fortalte hende, at Samuel havde brug for en stabil opvækst. William besøgte jævnligt sin mor og var ked af at efterlade Samuel hver gang. Når William tog hjem til børnebyen, spurgte han altid de voksne: ”Vil I ikke nok sørge for, at min lillebror også kan bo her?”

I 2017 lykkedes det de sociale myndigheder at give Samuel en plads i børnebyen.

I SOS Børnebyerne forsøger vi så vidt muligt altid at holde biologiske søskende samlet, og William er meget glad for at have Samuel hos sig. De har mange gode stunder sammen, og det kan tydeligt mærkes, at han er lykkelig for, at han ikke længere skal bekymre sig om, hvordan Samuel har det.

SOS-mødrene løfter en vigtig opgave

Bliv fadder for et barn som William

Det koster kun 6 kroner om dagen