Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Giv et bidrag og hjælp børn som Eliza

Eliza bor i Pristina sammen med sin familie i et hus, der blev forladt under krigen. Huset er beskidt og faldefærdigt, og ligner ikke et sted, der er sikkert for børn og vokse op. Men det er bedre end at sove på gaden

Eliza har aldrig ejet et stykke legetøj og har aldrig gået i børnehave, fordi hendes forældre aldrig har haft råd til det. Alle de penge, hendes forældre tjener, går til at overleve.

Nu får Eliza hjælp

Takket være bidrag fra mennesker som dig, kan SOS Børnebyerne hjælpe Eliza og hendes familie. Og nu går Eliza i børnehave!
På sin første dag i børnehaven var Eliza så nervøs for, at de andre børn ikke ville lege med hende, at hun knap kunne sige et ord hele dagen. Men alting gik så godt. Hun nød at lege med alt det spændende legetøj, og hun gik nye venner.

Mens Eliza er i børnehave, hjælper SOS Børnebyerne hendes forældre med uddannelse og kurser, så de kan få bedre jobs og blive i stand til selv at forsørge familien.

Når du giver et bidrag til SOS Børnebyerne, er du med til at hjælpe de børn i verden, som har allermest brug for hjælp. Alle bidrag tæller! Tusind tak for dit ❤

Bidrag til SOS Børnebyerne tæller