Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Arvefolder SOS Børnebyerne

Gratis samtalekort til dig

Når du bestiller folderen, får du samtidig en æske gratis samtalekort med.

Samtalekortene er udviklet af Det Gode Testamente og er ment som en hjælp til at åbne op for en god snak med dine nærmeste om arv og testamente.

Samtalekort om testamente og arv

Bestil SOS Børnebyernes arvefolder

Få tilsendt vores gratis arvefolder med gode råd og svar på de mest almindelige spørgsmål omkring arv og testamente. Udfyld bestillingsformularen herunder, så sender vi arvefolderen direkte til din postkasse. Du kan forvente at modtage folderen i løbet af 10 arbejdsdage.

 

God omsorg går i arv

 

Børn, som vokser op med omsorg og empati, giver omsorg og empati videre, når de bliver voksne.

Det er Nalini et strålende eksempel på. Nalini blev forældreløs, da hun var fire år gammel, og i flere år fik hun ingen omsorg og kærlighed. Men så kom hun til en SOS-børneby.

”Vores SOS-mor var den første person i flere år, som virkelig elskede os. Hendes omsorg fik mig og mine søstre til at føle os som mennesker igen,” siger Nalini om den første tid i børnebyen.

I dag er Nalini voksen og uddannet sygeplejerske. Hun har startet en organisation, der tager sig af ensomme, ældre kvinder, som ingen andre passer på.

I Indien er det desværre ikke unormalt, at ældre kvinder forlades af deres familie. Faktisk er der omkring 18 millioner ældre kvinder, som bor alene på gaden uden adgang til nødvendige ting såsom medicin.

Når du betænker SOS Børnebyerne i dit testamente, er din arv med til at sikre, at forældreløse og udsatte børn  får en tryg barndom med omsorg og kærlighed. Så de kan vokse op og blive ressourcestærke mennesker, der kan gøre en positiv forskel i verden. Ligesom Nalini.

 

Nalini har viet sit liv til at passe på ensomme ældre kvinder, som ikke har andre, der passer på dem.