Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Du hjælper børn som Inoke

Takket være bidrag fra mennesker som dig, kan SOS Børnebyerne hjælpe børn som Inoke, så fattigdom ikke tvinger hende ud af skolen med fare for at ende i farligt børnearbejde.

Inoke er den yngste af 10 søskende. Hun bor ude i junglen i Laos med sin mor og far, som er handicappet. Familien er så fattige, at de må samle mad i skoven ofte uden held.

Inokes storesøster på 15 er allerede taget til storbyen, en farefuld færd for unge piger. Nogle bliver tvunget ud i seksuel udnyttelse og overgreb i sexindustrien i de større byer i Laos eller i nabolandet Thailand.

Din støtte og bidrag til udsatte børn og familier er med til at sikre, at børn som Inoke får en tryg opvækst, kommer i skole og får muligheden for en god fremtid.

Du kan også støtte med et enkelt bidrag. ❤ Din støtte gør en forskel
Andet beløb
Hjælp hvor der er størst behov - Giv et fast bidrag

I vores mere end 500 børnebyer verden over får forældreløse og udsatte børn et kærligt hjem med en ny SOS-mor.
Uden for børnebyerne samarbejder vi med sårbare familier for at forebygge, at fattigdom eller sygdom splitter familier ad, og børn bliver ladt alene tilbage.

En fast donation betyder mindre administration

Når du støtter vores arbejde med et fast beløb hver måned, skal vi bruge færre penge på administration, og vi bliver bedre i stand til at planlægge langsigtet.

Hjælp børn i nød

Når du giver et bidrag til SOS Børnebyerne, er du med til at hjælpe de børne i verden, som har allermest brug for hjælp. Alle bidrag tæller! Tusind tak for dit ❤