Jhume Corrayas Bengali Patishapa
Det skal du bruge:
1 ¼ dl hvedemel
4 spsk. semulje
2 spsk. rismel
¼ tsk. bagepulver
2 spsk. flormelis + 1¼ dl flormelis
2 ½ dl mælk
Smør til stegning
2 ½ dl mawa. Kan erstattes med ricotta
2 dl kokosmel
½ tsk. kardemomme
En håndfuld hakkede cashewnødder
Sådan gør du:
1. Bland hvedemel, semulje, rismel, bagepulver og 2 spsk.
flormelis i en skål, og rør sammen med mælk. Lad dejen hvile i
køleskabet i 30 min.
2. Fyld: Varm mawa/ricotta i en gryde ved svag varme under
omrøring i ca. 10 min. Hæld det i en skål sammen med
kokosmel, 1 ¼ dl flormelis, kardemomme og cashewnødder.
3. Smelt lidt smør på en pande, og bag pandekagerne.
4. Når pandekagerne er bagt, læg et par skefulde fyld på midten
af hver pandekage og rul pandekagen sammen.
5. Server til eftermiddagskaffen eller som en sød dessert.
Velbekomme!
Se flere opskrifter