Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Nyt og unikt partnerskab skal løfte udsatte unge og sænke arbejdsløshed i Laos

”Vi ser alt for mange unge i dag, som ikke kan forsørge sig selv og ikke har mulighed for at skabe de forandringer, der skal til, for at de kan få et godt liv og bidrage til landets vækst. Uden støtte udefra vil de aldrig kunne opnå de kompetencer, som arbejdsmarkedet efterspørger. Derfor er det helt afgørende på både individ- og samfundsplan, at aktører som MASCOT engagerer sig i de udfordringer de unge møder i forhold til at skabe sig en bæredygtig levevej. Det er vi meget taknemmelige for,”

siger Bounyang Sithinarongsy, projektkoordinator i SOS Børnebyerne Laos.

”De unge i Laos repræsenterer en kæmpe mulighed for positiv forandring, men alt for mange er fanget i fattigdom og sat uden for indflydelse med få muligheder for at få en uddannelse og et ordentligt job. Får de udsatte unge de rette færdigheder, bidrager de positivt til det samfund, de er en del af. Og det er et bidrag, som spreder sig – både geografisk og gennem generationer. SOS Børnebyerne er utrolig stolte af at arbejde sammen med Mascot International om projektet ’Skills 4 Work’, hvor vi på en ny og unik måde arbejder sammen om at give flere unge i Laos mulighed for at skabe sig selv en bæredygtig fremtid via uddannelse og jobtræning,”

siger Mads Klæstrup Kristensen, direktør i SOS Børnebyerne Danmark.

”Det en selvfølge for MASCOT, at vi som international virksomhed skal være med til at sætte handling bag ordene, når det kommer til social og miljømæssig bæredygtighed. Vi er især optagede af at sætte et positivt aftryk i de lande, hvor vi opererer – og selvfølgelig af, at det er et vedvarende aftryk med størst mulig effekt. Det tror vi på, at vi bedst kan gøre ved at give muligheder til udsatte unge,”

siger Michael Grosbøl, CEO Mascot International A/S

Vil du høre mere?

Kathrine Schmidt, Senior Corporate Relations Manager

Skab langvarig forandring som virksomhedspartner

Læs mere