Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

En fælles mission om at redde og forbedre liv

Et meningfuldt og håndgribeligt partnerskab

For Xellia Pharmaceuticals har partnerskabet med SOS Børnebyerne givet mening på mange måder, har Carl-Åke Carlsson, der var CEO & President i Xellia Pharmaceuticals, fortalt. Det skaber engagement blandt medarbejderne, at der er en meget håndgribelig dimension til virksomhedens purpose. Og som en del af partnerskabet kan medarbejdere og ledelse med egne øjne se, hvad pengene bliver brugt til.

Se mere i videoen.

I mange år har en gruppe medarbejdere fra Xellia rejst til Kenya, hvor medarbejdere og ledelse oplever resultaterne af partnerskabet på tæt hold.

”Det er også det, der gør samarbejdet så livsbekræftende,” siger Marianne Nørup-Nielsen, der er Chief Information Officer i Xellia og medlem af partnerskabets styregruppe.

”Med en hel virksomhed i ryggen føler man virkelig, at hjælpen batter. Vi kan jo se den impact, vi er med til at lave. Vi kan se, at vores samarbejde med SOS Børnebyerne virkelig gør en forskel. At vi gør en forskel”.

Positivt aftryk nu og her - og langt ind i fremtiden

Xellia Pharmaceuticals har gennem SOS Børnebyernes familiestyrkende indsatser givet Pam bedre muligheder for at tage sig af sine børn.

Udover hjælp til at dække familiens mest basale behov har Pam bl.a. fået psykologisk støtte og undervisning i, hvordan hun kan blive en bedre mor og støtte sine børn i at bryde fattigdomscirklen. Viden, der spreder sig til resten af lokalsamfundet. Dét er social bæredygtighed, og det er SOS Børnebyerne eksperter i.

Vil du høre mere?

Kathrine Schmidt, Senior Corporate Relations Manager

Skab langvarig forandring som virksomhedspartner

Læs mere