Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Globalt partnerskab sikrer 1100 udsatte børn en tryg opvækst og en god fremtid

Som en del af et stort globalt partnerskab mellem SOS Børnebyerne og Radisson Hotel GroupTM, skal hvert af gruppens 1100 hoteller verden over være fadder for et udsat eller forældreløst barn.

Med partnerskabet gør Radisson Hotel GroupTM en mærkbar og langsigtet forskel for udsatte børn og unge ved at sikre dem et trygt hjem og en kærlig familie samt skolegang, uddannelse og jobmuligheder.

Samarbejdet ændrer ikke alene fremtidsudsigterne for det enkelte barn, men støtter også SOS Børnebyerne i det verdensomspændende arbejde for at skabe vedvarende social og økonomisk udvikling i tusindvis af lokalsamfund.

“Partnerskabet med SOS Børnebyerne når hele vejen rundt om vores kerneværdier og er helt på linje med vores eksisterende socialt ansvarlige engagement til Think People, Think Community og Think Planet,” fortæller John M. Kidd, administrerende direktør i Radisson Hospitality, Inc, om samarbejdet.

 

Bliv partner

Skab fremgang for udsatte børn og unge

Verdensmålene kan kun realiseres gennem samarbejde. Med vores strategiske partnere forener vi kræfter på tværs af brancher og gør en verden til forskel for udsatte børn og unge.

Hos SOS Børnebyerne udvikler vi partnerskaber, der øger medarbejderengagementet, styrker kundeloyaliteten og skaber værdi for udsatte og forældreløse børn.

Gennem strategiske partnerskaber aktiverer og styrker vi virksomhedens arbejde med samfundsansvar.

Læs mere om partnerskaber

Har du spørgsmål?

,