Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Hjælp børn ramt af katastrofer

Når du støtter SOS Børnebyernes katastrofefond, hjælper du de mange udsatte børn og sårbare familier, når de rammes af krige, konflikter, epidemier og naturkatastrofer. Sammen giver vi den hjælp, der skal til for at de klarer sig i gennem katastrofen - både på kort og på langt sigt. Giv et bidrag, start din egen indsamling eller send en sms og støt børnene. Tak for din støtte.

STØT NU

SOS Børnebyerne hjælper børn ramt af katastrofer over hele verden. Vi giver for eksempel børn og familier på flugt fra krigen i Syrien varmt vintertøj og medicin, uddeler mad og vand til børn ramt af sult i Etiopien og giver nye hjem til børn, der mistede sine forældre under jordskælvet i Nepal.

Du gør en afgørende forskel for katastroferamte børn, når du støtter SOS Børnebyernes katastrofefond.

Tak for din støtte!

Sådan hjælper vi, når katastrofen rammer

Når katastrofen rammer, vurderer SOS Børnebyerne det konkrete behov for hjælp fra gang til gang og koordinerer indsatsen i samarbejde med SOS Børnebyernes medarbejdere i de berørte lande, lokale myndigheder, FN og de øvrige humanitærer organisationer, som er tilstede. Det sikrer, at vi arbejder effektivt og kommer længst muligt for pengene.


Du gør en afgørende forskel for katastroferamte børn, når du støtter SOS Børnebyernes katastrofefond.