Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Nikolaj og Anne har været faddere i syv år

”Som SOS-fadder kan du meget konkret se, at du gør en forskel og løfter barnet ud af sin sociale arv. Man hjælper et barn fra ikke at have en chance i livet til rent faktisk at have en kæmpe fremtid foran sig. Og den hjælp vil sprede sig som ringe i vandet, når barnet en dag kan stå på egne ben, stifte sin egen familie og påvirke lokalsamfundet til en positiv udvikling,” siger Nikolaj Lie Kaas.

For nylig mødte parret deres fadderbarn, Mai, for første gang ❤️

Foto: Lars Just

Find svar på dine spørgsmål her

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg skrive til mit fadderbarn eller SOS-børneby?

Du kan skrive breve til dit fadderbarn eller din SOS-børneby.
Mange faddere finder glæde i at sende breve, fotos, børnetegninger eller postkort til deres fadderbarn, og børnene er altid glade for at modtage post.
Det er dog på ingen måde et krav, ligesom det ikke er et krav, at barnet skriver tilbage. Du kan læse mere om brevudveksling her.

Hvor meget af et fadderskabsbidrag går til administration?

Maksimalt 10 procent af din støtte går til administration. 90 procent går til arbejdet for børn i SOS-børnebyer og SOS-projekter, hvor størstedelen går direkte til ”din” SOS-børneby – ”dit” SOS barn.

Dit bidrag er også med til at støtte SOS Børnebyernes forebyggende arbejde til udsatte børn i lokalområderne. På den måde er du som SOS-fadder samtidig med til at bekæmpe fattigdom og forbedre forholdene for udsatte børn og deres familier i SOS-børnebyernes lokalområder.

Din støtte er med til at sikre, at så mange børn som muligt får den nødvendige hjælp til at få en tryg barndom og fremtid. Du kan læse mere om, hvad din støtte går til her

Kan jeg besøge mit fadderbarn eller min SOS-børneby?

Vi kan sagtens forstå, at idéen om at besøge en børneby kan melde sig – ikke mindst, når man er meget engageret i sit fadderskab og i børnenes trivsel. Det er selvsagt et engagement, vi respekterer og værdsætter meget. Imidlertid fraråder vi, at man som fadder besøger børnebyerne. Det skyldes hensynet til børn og omsorgspersoners privatliv og ønsket om mest mulig ro i børnenes hverdag.