Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

SOS Børnebyernes Landsindsamling udskydes til 20. september

SOS Børnebyerne må desværre udskyde den planlagte landsindsamling søndag den 17. maj pga. corona-situationen i Danmark, men nu er vi klar med en ny dato.

SOS Børnebyernes Landsindsamlingen 2020 bliver søndag den 20. september

Som indsamler for SOS Børnebyerne er du med til at give en fremtid til tusindvis af forældreløse og udsatte børn. Sidste år fik hver indsamler omkring 1.000 kr. i indsamlingsbøtten og på MobilePay – så hver eneste indsamler gør en forskel!

Gå en søndagstur med mening

Tilmeld dig indsamlingen den 20. september her

 

Så nemt er det at samle ind

  1. Du vælger selv din rute
  2. Du modtager din indsamlingsbøtte direkte i din postkasse
  3. Du samler ind 2-3 timer mellem kl. 10-18
  4. Du afleverer indsamlingsbøtten i banken eller på et af vores afleveringssteder

Har du allerede tilmeldt dig som indsamler?

Har du tilmeldt dig som indsamler den 17. maj, har vi sendt dig en e-mail med den nye dato. Vi håber, at du har mulighed for at samle ind den 20. september i stedet for, og du beholder selvfølgelig den rute, som du allerede har tilmeldt dig.


Har du allerede modtaget dit indsamlingsmateriale?

Pas godt på dit indsamlingsmateriale, hvis du allerede har modtaget det. Det skal du nemlig bruge den 20. september, når du skal samle ind. Har du ved en fejl forlagt det, så skriv til os på landsindsamling@sosbornebyerne.dk, så sender vi nyt materiale til dig et par uger før indsamlingsdagen.

Har du spørgsmål til landsindsamlingen

Du er altid velkommen til at kontakte os på landsindsamling@sosbornebyerne.dk eller telefon 33 73 02 33. Telefonerne er åbne alle hverdage kl. 10-15.