Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

SOS Børnebyernes landsindsamling 2022

Støt landsindsamlingen og hjælp udsatte børn

Søndag den 8. maj gik vi, sammen med en masse frivillige, på gaden til SOS Børnebyernes landsindsamling, hvor vi samlede ind til tusindvis af udsatte og forældreløse børn. Krigen i Ukraine har skabt et stort behov for yderligere hjælp. Derfor går en del af indtægterne fra landsindsamlingen til at hjælpe børn og familier fra Ukraine.

Hvis der ikke kom en indsamler forbi, eller du ikke var hjemme, så har du stadigvæk mulighed for at støtte landsindsamlingen.

Tusind tak for din støtte ❤️

Sådan kan du støtte
* Ved donation accepterer du, at SOS Børnebyerne må kontakte dig vedr. bidrag.
Det går din hjælp til
Find svar på dine spørgsmål her
Til dig som skal samle ind den 8. maj
Hvornår får jeg min indsamlingsbøtte og materialer?

Ca. 14 dage inden indsamlingen modtager du din indsamlingsbøtte, indsamlervejledning og øvrige indsamlingsmaterialer med posten. Materialerne bliver sendt til den adresse, du oplyser, når du tilmelder dig og bliver afleveret direkte i din postkasse.

Hvor skal jeg sætte klistermærkerne med mit indsamler-ID

Det lille klistermærke med dit indsamler-ID skal du sætte på indsamlingsskiltet, hvor der står “Placér indsamler-ID her”. Det runde klistermærke skal du sætte synligt på dit overtøj.

Hvordan tager jeg imod MobilePay?
  1. Vis MobilePay-nummeret – 74448 , som står på forsiden af dit indsamlingskilt
  2. Personen logger på sin MobilePay-app, indtaster et valgfrit beløb og overfører en donation
  3. Personen vil modtage en kvittering på sin MobilePay-app, der bekræfter donationen
  4. Nu kan du takke for bidraget og ønske god dag

Husk, at holde afstand til den som åbner døren.

Hvad kan jeg sige, når døren bliver åbnet?

“Goddag, jeg hedder …… og jeg samler ind for SOS Børnebyerne. Vi samler ind for at hjælpe forældreløse og udsatte børn, så de ikke skal vokse op alene. Og at SOS Børnebyerne har besluttet, at størstedelen af indtægterne fra landsindsamlingen i år går til at hjælpe børn og familier fra Ukraine i år. Kunne du tænke dig at give et bidrag?”

Hvis nogle spørger, hvad bidragene går til, kan du fortælle, at størstedelen af indtægterne fra landsindsamlingen går til at hjælpe børn og familier fra Ukraine. SOS Børnebyerne er tilstede i Ukraine og hjælper både de børn, som er fanget af krigen i landet, og de børn som er evakureret til nabolandene. De øvrige bidrag, vi samler ind, går til at give forældreløse og udsatte børn en tryg barndom i en SOS-børneby og til at støtte fattige og udsatte forældre, så de kan tage sig godt af deres børn.

Vi takker for alle bidrag uanset størrelse og respekterer naturligvis også et nej tak.