Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Nem betaling med QR-kode på MobilePay

Det eneste du som indsamler skal gøre for at modtage betaling via MobilePay QR-kode er at holde indsamlerskiltet med din QR-kode op, så personen, der vil give et bidrag kan scanne den.​

Når din QR-kode bliver scannet ved en betaling, bliver betalingen sat ind på dit indsamler-ID, så du kan se, hvor meget du har samlet ind via MobilePay​.

Vi ønsker dig en rigtig god indsamling.

Donation via MobilePay QR-kode


Åben MobilePay app’en

Tryk på “Betal”

Tryk ‘Scan QR’ og hold telefonen foran QR-koden på indsamlerskiltet


Indtast beløb og​ tjek, at modtager er “SOS Børnebyernes landsindsamling”

nullTryk “OK”

null
Tjek at indsamlerens-ID står i note-feltet​​

Swipe for at gennemføre betalingen

Find svar på dine spørgsmål her
Værd at vide om landsindsamlingen
Hvorfor bliver landsindsamlingen kontantløs?

Efter grundige overvejelser har vi besluttet, at landsindsamlingen i år er kontantløs. Da færre og færre banker har kassebeholdning, bliver det lettere for dig som indsamler, da du dermed slipper for en måske lang tur i banken for at aflevere kontanter.

I stedet for en bøtte får du i år et indsamlingsskilt med en personlig kode, så vi og du kan se, hvor meget du har samlet ind. Dem du banker på hos kan enten donere via MobilePay eller på SMS. Efter indsamlingen får du en e-mail med information om, hvor meget du har samlet ind.

Hvor skal jeg sætte klistermærkerne med med mit indsamler-ID og QR-kode?

Det lille  klistermærke skal du sætte på indsamlingsskiltet, hvor der står “Placér indsamler-ID her”. QR-koden skal du sætte der hvor der står “Placér QR-kode her”. Det runde klistermærke skal du sætte synligt på dit overtøj.

Hvad gør jeg, hvis den der ringer på kun har kontanter?

Ringer du på hos en, der ikke har eller ønsker at give med MobilePay eller SMS må du sige pænt nej tak til mønter og sedler. På den flyer du har med rundt på ruten, kan man se hvordan man i stedet kan støtte via netbank eller sit VISA/Dankort på sosbornebyerne.dk.

Hvor meget har jeg samlet ind?

Efter indsamlingen får du en e-mail, hvor der står hvor meget du har samlet ind på MobilePay via din QR-kode og hvor meget der er samlet ind i hele Danmark. De bidrag, du får på SMS, er der desværre ikke mulighed for at registrere på dit indsamler-ID, men vi  oplyser, hvor meget der i gennemsnit er samlet ind via SMS.