Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Nem betaling med QR-kode på MobilePay

Det eneste du som indsamler skal gøre for at modtage betaling via MobilePay QR-kode er at holde indsamlerskiltet med QR-koden op, så personen, der vil give et bidrag kan scanne den.​

Vil du gerne vide, hvor meget du har samlet ind på MobilePay, så skal du opfordre folk til at skrive dit indsamler-ID i kommentarfeltet..

Donation via MobilePay QR-kode

Åbn MobilePay  app’en

Indtast beløb

Tryk på ‘Scan’ midt på skærmen

Hold QR-feltet på mobilen hen over QR-koden på indsamlingsskiltet

Tjek, at modtager er ’SOS Børnebyerne – landsindsamling’
Indtast evt. indsamler-ID i kommentarfeltet

Gennemfør betalingen

Find svar på dine spørgsmål her

Værd at vide om landsindsamlingen

Hvorfor bliver landsindsamlingen kontantløs?

Efter grundige overvejelser har vi besluttet, at landsindsamlingen i år er kontantløs. Da færre og færre banker har kassebeholdning, bliver det lettere for dig som indsamler, da du dermed slipper for en måske lang tur i banken for at aflevere kontanter.

I stedet for en bøtte får du i år et indsamlingsskilt med en personlig kode, så vi og du kan se, hvor meget du har samlet ind. Dem du banker på hos kan enten donere via MobilePay eller på SMS. Efter indsamlingen får du en e-mail med information om, hvor meget du har samlet ind.

Hvor skal jeg sætte klistermærkerne med mit indsamler-ID og personlige QR-kode

Klistermærket med dit indsamler-ID og personlige QR-kode skal du sætte på indsamlingsskiltet, hvor der står “Placér klistermærket med din personlig QR-kode her. Hvis folk bruger koden til at donere, kan vi se, hvor meget du har samlet ind.”

Det runde klistermærke skal du sætte synligt på dit overtøj.

Hvad gør jeg, hvis den jeg ringer på hos kun har kontanter?

Du må desværre sige nej tak til kontanter – også hvis du ringer på hos en, der ikke kan støtte via MobilePay eller SMS. På den flyer du har med rundt på ruten, kan man se, hvordan man i stedet kan støtte via netbank eller sit VISA/Dankort på www.sosbornebyerne.dk.

Hvor meget har jeg samlet ind?

Efter indsamlingen får du en mail, hvor du kan se, hvor meget du har samlet ind via MobilePay med din personlige QR-kode og de donationer til MobilePay nr. 75301, hvor dit “indsamler-ID” er anført i kommentarfeltet.

De bidrag, du får på SMS, har vi  desværre ikke mulighed for at registrere på dit “indsamler-ID”, men de indgår selvfølgelig i det samlede resultat.

Vi sender også en mail til dig, når det samlede resultat for indsamlingen er gjort op.