Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

BLIV INDSAMLER DEN 17. MAJ

Gå en søndagstur for mig

Tvillingerne Beki og Naols

Samler du ind, eller giver du et bidrag til landsindsamlingen, hjælper du børn der ellers ville stå helt alene. Som tvillingerne Naol og Beki, der var så små, at deres SOS-mor kunne holde dem i sine håndflader, da de kom til børnebyen. I dag kan hun næsten ikke tro sine egne øjne, når hun ser tilbage på billederne af de to nyfødte tvillinger.

Find svar på dine spørgsmål her
Værd at vide om Landsindsamlingen
Hvad går pengene til?

SOS Børnebyerne arbejder på to måder i over 130 lande. I børnebyerne giver vi udsatte og forældreløse børn et nyt hjem, en ny familie og en ny SOS-mor, der holder børnene i hånden hele vejen gennem deres opvækst, indtil de er voksne og flyvefærdige.

Uden for børnebyerne arbejder vi forebyggende med sårbare og udsatte familier for at forhindre, at fattigdom splitter familien ad og efterlader børnene alene. Vi støtter forældrene, så de får økonomisk overskud i hverdagen, og børnene får en helt almindelig barndom med et trygt hjem, kærlige forældre, skole og kammerater.

I SOS Børnebyerne støtter vi børnene gennem de små og store udfordringer, som et børneliv er fuldt af. Vi mener, at alle børn har ret til en tryg barndom i en kærlig familie.

Gå en søndagstur med mening. Bliv indsamler søndag d. 17. maj!

Hvordan kan jeg hjælpe, hvis jeg ikke kan samle ind på dagen?

Selv om du ikke kan tage en rute den 17. maj, kan du sagtens samle ind alligevel. Du kan nemlig oprette din egen indsamling på vores hjemmeside – en slags digital indsamlingsbøtte, som du kan sende rundt til venner, familie og kolleger, så de kan give et bidrag til landsindsamlingen.

Du kan nemt oprette din egen indsamling her. Du skal bare udfylde felterne og fortælle hvorfor du samler ind. Derefter kan du dele din egen personlige indsamlingsside med venner, kolleger og familie via e-mail og Facebook. Du kan også se et eksempel på en online indsamling her.