Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Med et tilsagn om 25.000 kroner om året har det danske tøjfirma Masai Clothing Company, der igennem årene har støttet SOS Børnebyerne med mere end 200.000 kr., valgt at bliver verdensmålspartner med SOS Børnebyerne.

Masai har valgt at bidrage til verdensmål nr. 4 om at sikre bedre uddannelse til verdens fattige børn.

”Med støtten er det vigtigt for os at give lidt tilbage til lokalsamfundene, hvor vi får vores tøj produceret,” fortæller Sune Bjerregaard, der er administrerende direktør (CEO) i Masai.

Masai blev stiftet i 1992 og tøjet sælges i over 1300 butikker i 25 lande. Masai har 12 conceptbutikker i Danmark, 14 i Sverige og 10 i Norge.

”Vi har valgt at støtte verdensmålet om uddannelse, fordi vi gerne vil bidrage til at forbedre fremtidsudsigterne for børn i de fattigste områder. Med en uddannelse får børnene en mulighed for at få en bedre levestandard end deres forældre,” siger Sune Bjerregaard.

SOS Børnebyerne støtter målrettet op om FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Og et samarbejde med SOS Børnebyerne som verdensmålspartner er en virksomheds mulighed for at investere i en global indsats for udsatte og forældreløse børns vilkår, rettigheder og drømme om en bedre fremtid via kvalitetsuddannelse, vækst og jobskabelse samt en kamp for en mere fair verden med mindre ulighed og fattigdom.

Støtten gør en forskel
Hos SOS Børnebyerne er Corporate Relations Manager Andreas Honoré glad for støtten fra Masai Clothing Company.

”Vi er utrolig glade for, at Masai har valgt at støtte op om verdensmålene sammen med os. Det er et vigtigt bidrag til en langsigtet indsats for at forbedre vilkårene for nogle af verdens udsatte børn og unge,” siger Andreas Honoré.

Også internt i Masai er støtten til SOS Børnebyerne vigtig.

”Vi bruger støtten på den måde, at medarbejderne er informeret om de donationer, vi giver. Vi ved, at vores medarbejdere er stolte af at være en del af en virksomhed, der har valgt at støtte en god sag for at gøre en forskel,” siger Sune Bjerregaard.

Læs mere om Masai Clothing Company

 

Masai Clothing Company er verdensmålspartner hos
SOS Børnebyerne.

 

Sådan kan din virksomhed sikre udsatte børn og unge en lysere fremtid

Læs mere

Masai Clothing Company er verdensmålspartner med SOS Børnebyerne,