Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Skal du besøge dit fadderbarn?

Mange faddere vil gerne opleve en SOS-børneby og møde deres fadderbarn.

Find svar på dine spørgsmål her
Ofte stillede spørgsmål
Kan jeg besøge mit fadderbarn eller min SOS-børneby?

Det kan i langt de fleste tilfælde lade sig gøre at besøge sit fadderbarn eller sin SOS-børneby. Det kræver dog lidt organisering fra din side. I fadderhåndbogen finder du en vejledning på side 12, der guider dig godt igennem – fra planlægning til selve besøget. Læs fadderhåndbogen her.

Kan mit fadderbarn komme på besøg i Danmark?

Vi anbefaler ikke, at du får dit fadderbarn på besøg i Danmark. En rejse til Danmark kan være et voldsomt kulturchok for et barn, der er født og opvokset i et udviklingsland under helt andre omstændigheder, end vi er vandt til i Danmark. Deruodver koster det mange penge, og det går ud over de andre børn og personale i børnebyen, når en SOS-medarbejder skal ledsage et barn på en lang rejse.

Hvem betaler SOS-ambassadørernes rejse, når de besøger en SOS-børneby?

Når en SOS-ambassadør besøger en SOS-børneby, skaber det opmærksomhed i medierne om SOS Børnebyernes vigtige arbejde for forældreløse og udsatte børn. Det er forskelligt, hvem der betaler, når ambassadørerne besøger en SOS-børneby.

Nogle ambassadører betaler selv for rejsen, andre gange får SOS Børnebyerne støtte fra en fond, som betaler for de udgifter, der er forbundet med en ambassadørrejse. Når en SOS-ambassadør besøger en SOS-børneby, er det altid sket på baggrund af en vurdering af, om det kan betale sig.

Har du spørgsmål?

Kristine Lehmann Nielsen, Donor Service Koordinator