Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Vil du besøge dit fadderbarn?

Mange faddere vil gerne opleve en SOS-børneby og møde deres fadderbarn.

SOS-faddere møder deres fadderbørn

Som SOS-fadder modtager du to gange årligt en rapport, hvor du kan følge med i, hvordan det går dit fadderbarn eller den børneby, du støtter. Ofte vælger SOS-faddere og fadderbørn derudover at have personlig kontakt, og nogle ender endda med at møde hinanden. Det kan være en stor og berigende oplevelse for begge parter, og her har vi samlet en lang række rørende fortællinger om, når SOS-faddere møder deres fadderbørn.

Find svar på dine spørgsmål her

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg besøge mit fadderbarn eller min SOS-børneby?

Det kan i langt de fleste tilfælde lade sig gøre at besøge sit fadderbarn eller sin SOS-børneby. Det kræver dog lidt organisering fra din side. I fadderhåndbogen finder du en vejledning på side 12, der guider dig godt igennem – fra planlægning til selve besøget. Læs fadderhåndbogen her.

Kan mit fadderbarn komme på besøg i Danmark?

Vi anbefaler ikke, at du får dit fadderbarn på besøg i Danmark. En rejse til Danmark kan være et voldsomt kulturchok for et barn, der er født og opvokset i et udviklingsland under helt andre omstændigheder, end vi er vant til i Danmark. Derudover koster det mange penge, og det går ud over de andre børn og personale i børnebyen, når en SOS-medarbejder skal ledsage et barn på en lang rejse.

Hvem betaler SOS-ambassadørernes rejse, når de besøger en SOS-børneby?

Når en SOS-ambassadør besøger en SOS-børneby, skaber det opmærksomhed i medierne om SOS Børnebyernes vigtige arbejde for forældreløse og udsatte børn. Det er forskelligt, hvem der betaler, når ambassadørerne besøger en SOS-børneby.

Nogle ambassadører betaler selv for rejsen, andre gange får SOS Børnebyerne støtte fra en fond, som betaler for de udgifter, der er forbundet med en ambassadørrejse. Når en SOS-ambassadør besøger en SOS-børneby, er det altid sket på baggrund af en vurdering af, om det kan betale sig.

Har du spørgsmål?

SOS Børnebyerne, donorservice