Nandis indiske Kylling Kadai
Varighed ca. 60 min.
Det skal du bruge:
3-4 kyllingebrystfileter skåret i tern
Olie til stegning
2 løg
250 gram cherrytomater
1 spsk. revet ingefær
1 spsk. revet hvidløg
2 spsk. frisk koriander
2 tsk. garam masala
1 tsk. gurkemeje
2 tsk. chilipulver
Salt og peber
Tilbehør: Basmatiris
Sådan gør du:
1. Steg kyllingen sammen med 1 tsk. garam masala, salt og olie. Sæt det til side.
2. Varm olie i en wok eller gryde, og steg løgene gyldne. Tilsæt hvidløg og ingefær.
3. Blend tomaterne, hæld puréen i wokken, og lad det simre i 5 min.
4. Tilsæt 1 tsk. garam masala, gurkemeje og chili. Rør godt, og lad sovsen koge videre i 15 min.
5. Kog risene.
6. Tilsæt kyllingen, og kog retten op lige inden serveringen.
7. Smag til med salt og peber, og pynt med korianderblade.
Velbekomme!
Se flere opskrifter