Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

VIDEO: 13.000 samlede ind ved ECCO Walkathon i København

For 18. år i streg snørede københavnerne i weekenden skoene for at trave penge ind til et godt formål ved ECCO Walkathon. Kilometerpengene fra arrangementet går i år blandt andet til SOS Børnebyernes arbejde i Cambodja.

På en solrig søndag i september blev gaderne i København traditionen tro indtaget af familier, der går for en god sag, da ECCO Walkathon for 18. gang løb af stablen.

Hele 13.000 mennesker gik med i årets første Walkathon i København, og de samlede 850.000 kroner ind til SOS Børnebyernes og Hjerteforeningens arbejde.

For hver gået kilometer donerer ECCO nemlig 7,50 kroner til SOS Børnebyerne og Hjerteforeningen.

Hos SOS Børnebyerne går de indsamlede midler til at give skolestipendier til børn fra udsatte familier i Cambodjas næststørste by, Battambang, så de kan få sig en uddannelse og dermed en vej ud af fattigdom.

Hvor stor en del af kilometerpengene, som SOS Børnebyerne får, vides endnu ikke, men en stor tak lyder til de, der støtter SOS Børnebyerne, fra administrerende direktør Mads Klæstrup Kristensen.

”Alle de mennesker, der går i dag, så vi kan hjælpe børn ude i verden, vil jeg bare sige tak til. Jeg håber, de kan mærke den forskel, vi gør”, siger Mads Klæstrup Kristensen

Blandt de deltagende var traditionen tro Grevinde Alexandra i selskab med Prins Felix.

Den unge prins var dog ikke født, da Else M. Jensen gik sit første af i alt 17 Walkathons i 1999. Og den rutinerede deltager var ikke i tvivl om, hvem hun samlede penge ind for.

”Jeg støtter SOS Børnebyerne. Og det har jeg gjort alle år”, fortæller Else M. Jensen.

Se reportage fra ECCO Walkathon i København i videoen øverst.

Fakta

Tilmeld dig ECCO Walkathon

I løbet af sensommeren og efteråret kommer ECCO Walkathon rundt i landet:

– Odense 23. september
– Aalborg 30. september
– Kolding 14. oktober.

Tilmeld dig ECCO Walkathon her