top

Nyheder

Filtrér nyheder
 • Terroren i Nigeria er langt fra SOS Børnebyerne

  30.01.2015
  Terrorgruppen Boko Haram, der hærger i Nigeria, opererer i det nordlige hjørne af landet. Der er over 1500 km til nærmeste SOS-børneby. Ingen i SOS Børnebyernes programmer i Nigeria er blevet ramt.
  Læs mere
 • Video: Tei har brug for din hjælp

  28.01.2015
  Tei arbejder hver dag på en losseplads i Battambang i Cambodja. Han har mistet sin far, så nu må han samle skrald med sin mor for at få mad på bordet. Se med her og mød Tei i videoen fra lossepladsen.
  Læs mere
 • De Røde Khmerer dræbte hendes far

  28.01.2015
  SOS-mor i børnebyen i Cambodja, Um Vanna, har haft Pol-Pot regimet tæt inde på kroppen. Nu giver hun sine SOS-børn al den kærlighed og tryghed, som hun aldrig selv fik som barn
  Læs mere
 • Teis liv på lossepladsen

  27.01.2015
  Tei arbejder hver dag på en losseplads i Battambang i Cambodja. Han har mistet sin far, så nu må han samle skrald med sin mor for at få mad på bordet.
  Læs mere
 • ”Jeg er nødt til at arbejde på lossepladsen”

  26.01.2015
  I Cambodja arbejder mere end hvert tredje barn for at hjælpe med at forsørge sig selv og sin familie. SOS Børnebyerne vil bruge pengene fra Danmarks Indsamling 2015 til at sikre, at færre børn bliver udnyttet, og at flere børn kommer i skole.
  Læs mere
 • Alle SOS-børn i Malawi har det godt

  21.01.2015
  De formentlig værste oversvømmelser nogensinde har ramt det afrikanske land Malawi. Heldigvis ligger landets SOS-børnebyer uden for de værst ramte områder, og ingen SOS-børn er kommet noget til. En SOS-børneby under opførsel bliver dog forsinket.
  Læs mere
 • Jordskælvet gav Patrick en ny familie

  09.01.2015
  Fem år efter jordskælvet i Haiti og ventetid i midlertidige huse, kan en ny generation af SOS-børn flytte ind i en helt ny SOS-by i Haiti. Patrick på ni år er en af dem.
  Læs mere
 • SOS Børnebyerne vender julen på hovedet

  19.12.2014
  Danske skoleelever har i løbet af december vendt op og ned på julen. For i stedet for at få gaver, har 16.000 skolelever landet over gjort gode gerninger og indsamlet penge til udsatte børn i Rwanda som en del af SOS Børnebyernes projekt Omvendt Julekalender. I 3.A på Guldberg Skole går snakken om, hvor godt børn i Danmark har det.
  Læs mere
 • Ti år efter tsunaimen

  10.12.2014
  Den 26. december er det ti år siden, den altødelæggende tsunami ramte Indonesien, Thailand og en række andre lande i Det Indiske Ocean. SOS Børnebyerne trådte straks til med akut nødhjælp, da tsunamien skyllede millioner af menneskers livsgrundlag væk. Se hvordan vi hjalp.
  Læs mere
 • Video: Remee møder sit fadderbarn i Kenya

  08.12.2014
  SOS-ambassadør Remee er netop hjemvendt fra sin rejse til Kenya, hvor han blandt andet mødte sit fadderbarn i børnebyen og oplevede den barske virkelighed i Nairobis slum. Det blev en livsændrende oplevelse. Se med her.
  Læs mere

Bliv SOS-fadder til et forældreløst barn

For 220 kr. om måneden giver du et forældreløst og udsat barn en tryg barndom og en fremtid. 

Bliv SOS-fadder

Bliv SOS-fadder for en SOS-børneby

Du kan skabe trygge rammer for forældreløse og udsatte børn. For 170 kroner om måneden gør du det muligt at drive en konkret SOS-børneby et sted i verden.

Bliv SOS-børneby-fadder

Bliv frivillig

Vær en del af fællesskabet med 1000 andre, og hjælp med at samle penge ind til forældreløse børn over hele verden.

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os på:

Telefon: 33 73 02 33
eller på e-mail: info@sosbornebyerne.dk

/* pageName= Seneste nyt pagePrefix= breadCrumb=Home / Seneste nyt mainDomain=sosbornebyerne.dk langIdentifier=DK,dk */