top

Seneste nyt

Filtrér nyheder
 • Prinsesse hyldede frivillige til 50 års jubilæumsfest

  17.11.2014
  De frivillige var i fokus til SOS Børnebyernes 50 års jubilæumsseminar lørdag den 15. november. Blandt de fremmødte var både SOS Børnebyernes protektor, Prinsesse Benedikte, og SOS-ambassadør Søren Pilmark.
  Læs mere
 • Julekalender støtter SOS Børnebyerne

  13.11.2014
  Panduro Hobby har skabt en ægte gør det selv-julekalender for de fingernemme. For hver solgte julekalender støtter hobbykæden SOS Børnebyerne med 15 kroner.
  Læs mere
 • T-shirt støtter forældreløse børn

  07.11.2014
  SOS Børnebyerne og Danefæ indgår samarbejde. Al overskud fra salg af to af de populære t-shirts går direkte til arbejdet for verdens forældreløse børn.
  Læs mere
 • Det er værd at bruge penge på verdens mest udsatte

  06.11.2014
  SOS Børnebyerne opfordrer de danske politikere til at tænke sig om en ekstra gang, før de fjerner 2,5 milliarder kr. af ulandsbistanden for at dække udgifter til flygtninge i Danmark
  Læs mere
 • Filippinerne et år efter: Hjælpen virker

  05.11.2014
  Et år efter, tyfonen Haiyan hærgede Filippinerne, er meget nået. Danskernes støtte har forenet forældreløse børn med slægtninge og hjulpet hundredvis af familier med at genopbygge deres liv.
  Læs mere
 • Frivillige strikker penge sammen

  05.11.2014
  400 lune uldsokker er netop sat til salg i SOS Børnebyernes webshop. Det er frivillige fra Fyn, som på den måde strikker penge sammen til verdens forældreløse og udsatte børn.
  Læs mere
 • Ebola-ramt landsby får hjælp

  22.10.2014
  Flere hundrede børnefamilier i et isoleret og ebola-ramt område af Sierra Leone har fået hjælp til at holde ebola-virusset fra døren. SOS Børnebyerne sørger også for fødevarer til de udsatte familier.
  Læs mere
 • 10årige Saye så sin mor dø af ebola

  21.10.2014
  Saye på ti år så sin mor og storesøster dø for øjnene af ham. Han er nu forældreløs og et af de 4.000 børn i Vestafrika, som må leve uden mor og far på grund af ebola.
  Læs mere
 • Else har været SOS-frivillig i 47 år

  17.10.2014
  SOS Børnebyerne fejrer til november 50 års jubilæum i Danmark, og det er ikke mange, der kan sige, at de har været med fra starten. Else Sodemann er en af de få.
  Læs mere
 • Nye uroligheder i Den Centralafrikanske Republik – SOS-barn dræbt

  17.10.2014
  I starten af oktober brød nye uroligheder ud i Bangui, hovedstaden i Den Centralafrikanske Republik. En 11-årig SOS-dreng fra børnebyen i Bangui blev dræbt af en vildfaren kugle, mens han var på besøg hos sin biologiske familie i hovedstaden. Drengen havde danske faddere, som er blevet informeret om den tragiske hændelse.
  Læs mere