top

Nyheder

Filtrér nyheder
 • Remee: ”Det var et livsbekræftende møde med børnebyen”

  27.03.2015
  Det var en livsændrende oplevelse for SOS Børnebyernes ambassadør Remee, da hitmageren i november besøgte SOS-børnebyen i Nairobi, Kenya. For det blev også til et møde med den musikalske 8-årige dreng Rei, der mindede Remee om ham selv.
  Læs mere
 • SOS Børnebyernes Påskefest

  18.03.2015
  Søndag den 29. marts kan du klippe gækkebreve, så karse, og være med til æggeløb, når SOS Børnebyerne slår dørene op for en hyggelig påskefest hos GAME.
  Læs mere
 • Børn på flugt i Ukraine

  13.03.2015
  150.000 børn i Ukraine har måttet flygte fra deres hjem på grund af borgerkrigen i den østlige del af landet. SOS Børnebyerne er en af ganske få hjælpeorganisationer i området og øger nu hjælpen til de internt fordrevne børnefamilier.
  Læs mere
 • Humanitær krise truer børn i Niger

  13.03.2015
  Tørke og krig er ved at presse den i forvejen fattige befolkning i det sydøstlige Niger ud over kanten. Sådan lyder advarslen nu fra SOS Børnebyernes medarbejdere i landet. En humanitær krise kan være under opsejling.
  Læs mere
 • Giv en mor på Mors dag

  23.02.2015
  På mors dag samler SOS Børnebyerne ind til at forældreløse børn kan få en mor og et trygt hjem. Indsamlere kan som noget helt nyt selv vælge rute.
  Læs mere
 • Ebola: Skoler genåbner i Liberia

  20.02.2015
  Færre og færre nye tilfælde af ebolasmittede i Liberia betyder, at mange skoler nu åbner igen for første gang siden juli. Det gælder også SOS Børnebyernes skole i Liberias hovedstad Monrovia.
  Læs mere
 • 10.02.2015
  Jakob Simonsen har haft en livslang karriere i UNDP, der er FN’s Udviklingsprogram. Da han gik på pension fra FN, sagde han ja til at bruge noget af sin fritid som ulønnet bestyrelsesmedlem hos SOS Børnebyerne. Her fortæller han om hvorfor og om sit håb for verdens udsatte børn.
  Læs mere
 • 10.02.2015
  16.000 elever på folkeskoler landet over har samlet 180.728 kroner ind til verdens udsatte børn i SOS Børnebyernes Omvendt Julekalender. Det er ny rekord.
  Læs mere
 • Kom til fastelavnsfest hos SOS Børnebyerne

  05.02.2015
  Søndag den 15. februar kan du blive kattekonge eller kattedronning, når SOS Børnebyerne slår dørene op for en hyggelig fastelavnsfest hos GAME København.
  Læs mere
 • Ny ambassadør: Næstekærlighed sidder på rygraden

  05.02.2015

  Læs mere

Bliv SOS-fadder til et forældreløst barn

For 220 kr. om måneden giver du et forældreløst og udsat barn en tryg barndom og en fremtid. 

Bliv SOS-fadder

Bliv SOS-fadder for en SOS-børneby

Du kan skabe trygge rammer for forældreløse og udsatte børn. For 170 kroner om måneden gør du det muligt at drive en konkret SOS-børneby et sted i verden.

Bliv SOS-børneby-fadder

Bliv frivillig

Vær en del af fællesskabet med 1000 andre, og hjælp med at samle penge ind til forældreløse børn over hele verden.

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os på:

Telefon: 33 73 02 33
eller på e-mail: info@sosbornebyerne.dk

/* pageName= Seneste nyt pagePrefix= breadCrumb=Home / Seneste nyt mainDomain=sosbornebyerne.dk langIdentifier=DK,dk */